Götgatan 122, 5tr

Götgatan 122, 5tr

Södermalm / Stockholm kommun
7 995 000 kr
  • 6 rum
  • 127 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk etagelägenhet högst upp i huset med stor balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna väplanerade etagelägenhet om 6 rok med stor balkong. Direkt när vi kliver innanför dörren på det nedre planet tas vi emot av den öppna och funktionella hallen med sina goda avhängningsmöjligheter. Precis i anslutning till hallen ligger sedan köket med sina vita skåp och luckor samt rikligt med arbetsytor på köksbänken. Köket är utrustat med fina vitvaror och en matplats som utan problem rymmer minst 4-6 matgäster. På samma våningsplan finns även lägenhetens stora badrum och tre sovrum i bra storlek med en angränsande klädkammare/förråd av modell större.

Följer vi sedan trappan upp till övervåningen kommer vi först till det ljusa vardagsrummet som enkelt rymmer både matsalsbord och en rejäl soffa med soffbord samt mediamöbel. Via vardagsrummet nås också den stora och möbleringsbara balkongen i söderläge med fritt läge samt utsikt ut över takåsarna i området. På övervåningen finns det även en separat toalett och två sovrum med placering mot föreningens innergård.

Föreningen är stor och stabil med 388 lägenheter varav ca 40 är hyresrätter, dessa kan ses som dold stor tillgång. Bostadsrättsföreningen Brf Rektangeln 21, registrerades 2006-12-22. Föreningen förvärvade den 15 maj 2008 bostadsfastigheten Rektangeln 22, som bildats genom en tredimensionell avstyckning av bostadsinslagen ovan Ringens köpcentrum tillhörande fastigheten Rektangeln 21 (AMF). Föreningen bytte sedan namn till Brf Rektangeln 22 under 2011.

Kvarteret kring lägenheten erbjuder allt man kan tänkas behöva. Garage finns i källarplanet och i Ringens Centrum finns bland annat matbutik, apotek, bank, vårdcentral, tandläkare, kiosk och massor av småbutiker samt klädesbutiker. Längs hela Götgatan finner du även rikliga utbud av shopping, caféer, restauranger och uteliv. Även Nytorget och Mariatorget når du genom en kort promenad. Här bor man även med närheten till natursköna motions- och promenadstråken längs Årstaviken som bland annat erbjuder badbryggor och picknickparker samt lummiga Helgalunden bara ett stenkast ifrån.

Daniel Broné - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

6 rum

Boarea:

127 kvm

Avgift:

5 361 kr

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 12:00-13:00Måndag 26/8 Kl. 17:30-18:15

Pris:

(62 953 kr/kvm) 7 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Broné

Daniel Broné

0708-99 79 34


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Götgatan 122, 5tr, Södermalm.

HitCounter