Duvnäsgatan 1

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
4 900 000 kr
  • 3 rum
  • 63 kvm

Stilren trea i HSB förening med mycket god ekonomi!

Avgiftssänkning 5% från 1 april. Lägenheten från 1925 är smakfullt renoverad med en optimal planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo och där material- och färgval är noggrant utvalda. Lägenheten har många tidstypiska stildrag såsom spegeldörrar med glasinfattningar, vacker fiskbensparkett i kök och vardagsrum och i övriga bostaden ligger fina furutiljor. Lägenheten har utsikt mot den mysiga innergården med växter och grupper av bord och stolar. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta med ett fint burspråk ut mot gården och ger ett rikligt ljusinsläpp. Två bra sovrum, det större med närhet till lägenhetens badrum, från det stora sovrummet har tidigare funnits bygglov för balkong och detta undersöker föreningen på nytt. Flera garderober samt en klädkammare ger goda förvaringsmöjligheten.

HSB brf Gruvan är en välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har en mycket låg belåning. Bergvärme har nyligen installerats vilket har sänkt föreningens kostnader med ca 200 000kr/år.

Området kring Duvnäsgatan är underbart lugnt och mycket trevligt. Coop ligger runt hörnet och närheten till allt vad Södermalm har att erbjuda är påtaglig. Granne med fastigheten ligger Åsöbergets gamla kulturkvarter med röda stugor från 1700-talet. Till populära Fåfängan är det promenadavstånd och den som söker stadspuls rekommenderas en promenad till Nytorget. Här sjuder det av härligt liv tack vare restauranger, barer, butiker och en uppsjö av kaféer. En solig sommardag kan man även bege sig mot den närbelägna gröna Vitabergsparken för att avnjuta en god bok och kaffe i lugn och ro. Naturligtvis finns här även bra kommunikationer med flertalet bussar, till exempel går 2:ans buss mot city c:a 100m från lägenheten och det är promenadavstånd till tunnelbanans gröna och röda linje. Utöver detta finns även möjlighet att ta färjan från Slussen över till Djurgården. På närmare håll finns också färjeförbindelse mot Hammarby sjöstad.

Pelle Andersson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

3 rum

Boarea:

63 kvm

Avgift:

2 786 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pelle Andersson

Pelle Andersson

0708-67 70 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter