Hägerneholmsvägen 8B, 4tr

Hägerneholmsvägen 8B, 4tr

Täby Hägerneholm / Täby kommun
3 750 000 kr
  • 3 rum
  • 78 kvm
Anmäl intresse

Hörnläge med stor balkong i sydväst

Ring för privatvisning. Juridisk person accepteras och möjligt att hyra ut i andra hand om önskemål finns. Här bor man högt upp i huset med hörnläge och med alla bekvämligheter som finns, dessutom en generös balkong i sydväst med fritt läge.

Här bor du med hörnläge och dessutom en genomgående lägenhet, allt i högsta kvalité. Fastigheten och lägenheten stod nyligen klar och lägenheten är därför i fantastiskt skick. Det är ljust och luftigt då det är högt till tak och här finns både en stor balkong i sydväst. Balkongen vetter mot den trevliga innergården och lite längre bort ses en lummig skog. Hela lägenheten har treglasfönster vilket gör att det blir väldigt tyst. Alla bekvämligheter man kan tänka sig och behöva för ett perfekt boende finns här. Lägenheten är belägen på fyra trappor och självklart finns det en stor hiss med automatisk dörr.

Det välplanerade och smakfulla köket är från Marbodal och givetvis fullt utrustat. Hela lägenheten är lätt att möblera och kvadratmeterna utnyttjas till max. I det större sovrummet finns det plats för dubbelsäng samt en garderobsvägg. Det mindre sovrummet är även det rymligt. Badrummet är sobert med kommod, golvvärme, handduksvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Område:
Hägerneholm ska bli ett område med stadsmässiga kvaliteter. Upplevelsen av stadsmässighet ska vara starkast längs den genomgående lokalgatan, Hägerneholmsvägen. Byggnaderna ska placeras längs en gemensam linje mot gatan. Entréer längs med Hägerneholmsvägen ska vara vända mot gatan för att skapa mer liv och rörelse och också öka tryggheten i området.

Shopping:
I angränsande område finner du Arninge handelsplats med bl.a. de stora matvarukedjorna, apotek och systembolag. Bara åtta minuter med bil från stadsdelen ligger Täby centrum med du kan tänkas behöva i form av service och handel. I Täby finns även bibliotek, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, äldreboende och matvarubutiker. Täby Centrum har dessutom en av Stockholms allra bästa butiksutbud med allt ifrån mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken.

Miljö:
Hägerneholms torg ligger i anslutning till den nordvästra delen av Arninge verksamhetsområde. Det blir ett grönt torg med bland annat sittplatser, träd och planteringar. Torget övergår västerut i stadsparken som innehåller lekplatser, utomhusgym, idrottsplats för spontana sportinfall, mindre pulkabacke, odlingslotter, utsiktsplatser och gångvägar.

Hägerneholms stadspark - på cirka 13 hektar - invigdes i september 2016. Den övergripande idén med parken är att skapa en tydlig och centralt placerad öppen stadspark med goda möjligheter för lek och rekreation samt lokalt omhändertagande av dagvatten i form av två dammar. Stadsparken ligger centralt i det nya Hägerneholm och kopplas ihop med Skavlötens naturreservat i söder och bostadsområdet Ullna strand i norr.

Skola, förskola och idrottshall
En ny skola och förskola ska byggas i Hägerneholm som får namnet Hägerneholmsskolan. Dessutom kommer en fullstor idrottshall att byggas - Hägerneholmshallen. Skol- och förskolebyggnaden är totalt cirka 9 600 kvm fördelade på 2-4 våningar. Förskolan kommer ha plats för 110 barn och skolan 600 elever i F-6.

Skolgård
Skolgården delas upp i två delar. I den inhägnade delen som tillhör förskolan kommer det att finnas sandlåda, pulkabacke och cykelslinga. Den resterande ytan planeras för hinderbana, längdhoppsbana och bollek. Dessutom kommer en amfiteater att byggas som bland annat kan användas för undervisning utomhus.

Idrottshall
Idrottshallen byggs i två plan med en total yta på cirka 3 200 kvm och läktare som rymmer 500 åskådare. Dessutom planeras för en 5-manna konstgräsplan.

Kommunikationer:
Det är redan lätt att ta sig kommunalt då flertalet busslinjer trafikerar här. Buss 524 tar dig till Upplands Väsby. Buss 615 går till Täby Centrum. Buss 524 går till Arninge. Buss 629 går till Danderyds sjukhus.

Busshållplatser och infartsparkering
Vid Arninge resecentrum kommer resenärer kunna ta Roslagsbanan eller kliva på bussar mot Stockholm, Norrtälje, Vaxholm och Danderyds sjukhus. För att det ska bli möjligt byggs en ny station för Roslagsbanan, Arninge station.
Ett antal busshållplatser ska anläggas längs E18. Det är viktigt att resenärerna ska kunna göra enkla och snabba byten mellan bil, buss och Roslagsbanan. En väderskyddad gångbro över E18 byggs därför som samtidigt knyter ihop hela resecentrum. En infartsparkering för bil kommer att finnas och för dig som cyklar ska det finnas gott om cykelparkeringar. Arninge resecentrum planeras stå klart 2020-2021.

Roslagsbanan byggs ut
Under samma tidsperiod pågår arbetena med upprustningen av Roslagsbanan i hela Täby kommun. Dubbelspårsutbyggnad ökar turtätheten och minskar risken för störningar i trafiken. Säkerheten förbättras också genom planskilda korsningar där vägar och järnväg korsas. Inköp av nya vagnar kommer att öka komforten, förbättra tillgängligheten och minska bullret.

Eva Niklasson - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

3 rum

Boarea:

78 kvm

Avgift:

3 948 kr

Pris:

(48 077 kr/kvm) 3 750 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Eva Niklasson

Eva Niklasson

08-400 213 42 · 0708-67 70 15


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hägerneholmsvägen 8B, 4tr, Täby Hägerneholm.

HitCounter