Styrmansgatan 11

Östermalm / Stockholm kommun
2 650 000 kr
  • 1 rum
  • 20 kvm

Fantastisk 1: a på attraktiv Östermalmsadress med låg avgift i ekonomiskt stabil förening

På attraktiv Östermalmsadress med Strandvägen som granne finner du denna otroligt välplanerade och genomgående ljusa etta om 20 m². Lägenheten har en härlig takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp från allrummets stora fönster. Här bor du lugnt och skönt samtidigt som du har närhet till precis allt som kan tänkas önska! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett första boende eller en central övernattningslägenhet.

När du kliver in i hallen möts du av vita väggar och golv som är genomgående i hela lägenheten. Direkt till vänster finns den helkaklade toaletten med WC och tvättställ. När du fortsätter in till allrummet, som är bostadens hjärta, ser du tydligt att här ryms både soffgrupp, matplats och valfritt förvaringsmöblemang. I passagen mellan kök och allrum finns förvaringsmöjligheter längs ena väggen samt ett mysigt sovloft. Köket har gott om förvaring bakom vita skåpluckor samt maskinell utrustning i form av kyl, frys, ugn och induktionshäll med två plattor. Längst in, via köket, finner vi lägenhetens helkaklade och separata dusch.

Här har vi lägenheten med en svårslagen planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Varmt välkommen på visning!

Området kan mycket väl vara ett av Östermalms bästa med närhet till det mesta. Bara en liten bit från lägenheten ligger Östermalmstorg med b.la. matbutik, tunnelbana och flertalet butiker. Inom kort promenadavstånd ligger Karlaplan med köpcentret Fältöversten och grönområden. Endast några minuter bort ligger även Nybrokajen med båtar som tar er ut i Stockholms skärgård. För den som gillar fart och fläkt ligger pulserande Stureplan precis i närheten med Sturegallerian, caféer, restauranger, stort shoppingutbud och nattklubbar. För studenten ligger KTH endast ett par stationer bort med tunnelbanans röda linje samt att det finns bussar precis i närheten som tar er till Stockholms universitet och Handelshögskolan.

Storlek:

1 rum

Boarea:

20 kvm

Avgift:

662 kr

Slutbud:

2 650 000 kr (132 500 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter