Kungstensgatan 56, 4tr

Vasastan/Odenplan / Stockholm kommun
13 150 000 kr
  • 5 rum
  • 157.4 kvm

Högt upp i huset med tre rum i fil, balkong mot lugn innergård samt många tidstypiska detaljer!

Högt upp i fastigheten på Kungstensgatan 56 ges nu chansen att förvärva denna imponerande sekelskiftesfemma. Här bor ni i en vacker byggnad anno 1888 och kan se fram emot ett tidsenligt formspråk och mycket fina ljusinsläpp. Fantastiskt läge med gångavstånd till Odenplan!

Er nya sekelskiftesdröm är belägen på fjärde våningen i denna vackra fastighet. Trapphuset är mycket smakfullt och låter er välkomna gästerna med stil. Innanför den egna ytterdörren möts ni av en representativ hall med gott om plats för möblering.

Lägenheten är ombonad och bjuder på stor charm med tidstypiska detaljer så som djupa fönsternischer, högt i tak, pardörrar och fiskbensparkett. Den som ytterligare vill utveckla sitt drömboende kan förslagsvis sätta in kakelugnar.

Köket är inrett med vita fronter, överskåp med vitrinluckor samt handtag och bänkskiva i trä. Här kan en modernisering låta er skapa ett kök helt efter de egna önskningarna – där familjens gastronom kan leva ut kockambitionerna på allra bästa vis.

Vardagsrummet har ljusa väggar och tack vare tre högresta fönsterpartier bjuds på fantastiska ljusinsläpp. Inred vardagsrummet med exempelvis soffgrupp, mediautrustning och bokhyllor för garanterat avkopplande stunder på hemmaplan.

Det finns fyra möjliga sovrum. Master bedroom har privat utgång till en balkong – perfekt för den som vill avnjuta helgbrunchen i det fria. Till förvaring av klädkollektioner och accessoarer erbjuds flera garderober. Två av de möjliga sovrummen ligger i fil med vardagsrummet och kan därmed enkelt även inredas som exempelvis matsal och kontor.

Lägenheten har ett duschrum samt en toalett. Duschrummet har delvis kaklade väggar samt klinkergolv. Utrustningen består av dusch, handfat samt handdukstork. Toaletten har likaledes golv i klinker och är i sin tur utrustat med wc och kommod.

Från Kungstensgatan 56 har du närhet till allt från grönområden i Vasaparken och Observatorielunden till Odenplan med kända barer och restauranger som Flippin' Burgers där du har stans bästa hamburgare. Med det oslagbara läget så har du allt du kan tänka dig runt hörnet. Efter endast två minuters promenad så är du framme vid ICA Supermarket Sabbatsberg eller Wasahallen på Upplandsgatan. Sköna vardagskvällar spenderar du på någon av kvarterets restauranger, eller varför inte på Michelinkrogen Sushi Sho på Upplandsgatan. Kommunikationen till och från lägenheten är svårslagen. Med enbart tre minuters promenad till Odenplan så har du både bussar, citybanan och tunnelbanans gröna linje till ditt förfogande.

Välkommen på visning!

Martin Monko - Mäklare Vasastan

Storlek:

5 rum

Boarea:

157.4 kvm

Avgift:

6 499 kr

Slutbud:

13 150 000 kr (83 545 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Martin Monko

Martin Monko

08-522 480 45 · 0709-99 79 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter