Blåklockevägen 11, 5tr

Blåklockevägen 11, 5tr

Centrala Sollentuna / Sollentuna kommun
2 995 000 kr
  • 3.5 rum
  • 81 kvm
Anmäl intresse

Perfekt 3.a som kan användas som en 4.a.

En trevlig och genomgående 3:a som kan nyttjas som en 4.a. Stor balkong i soligt syd/väst- läge.

Bredband, IP-telefoni, Kabel-TV, Värme och vatten ingår i avgiften.

Stort badrum, generös balkong i sydväst läge, härligt kök med goda förvaringsmöjligheter semiöppen planlösning mot ett väl tilltaget vardagsrum är några kriterier som gör den här lägenheten till ett måste att se.

Lägenheten har genomgående parkettgolv, stort helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt fullt utrustat kök från Vedum.

Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till det mesta. Turebergs allé är en helt ny allé som byggs mellan Sollentuna centrum och Stinsen. En ny modern del av Sollentuna centrum har skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum ligger inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. På andra sidan allén har vi shoppinggallerian Stinsen som består i två plan med mix av shopping, caféer och restauranger samt stor parkering utanför.

Utöver detta kommer det att finnas en liten oas i form av en innergård där man kan njuta av stillheten, hiss som går ända ner till garaget samt källarförråd.

I närheten finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor, förskolor samt en biograf.

I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Under vinterhalvåret finns flera fina skidspår och skridskoisar som nås med bil från Turebergs Allé. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten.

Amanda Kujanpää - Mäklare Sollentuna

Storlek:

3.5 rum

Boarea:

81 kvm

Avgift:

5 265 kr

Visning:

Söndag 21/10

Pris:

(36 975 kr/kvm) 2 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Blåklockevägen 11, 5tr, Centrala Sollentuna.

HitCounter