Dalby 31

Dalby / Uppsala kommun
7 000 000 kr
  • 7 rum
  • 1 460 kvm

Nybyggt drömhus i lantligt läge med sjöutsikt och möjlighet att hyra båtplats

Drömmen om ett hus på landet. Nu finns ett svårslaget hus i Dalby till salu. På en liten höjd med utsikt över Dalby kyrka och Mälaren har säljaren låtit uppföra ett hus i absolut toppklass. Huset är byggt med stor omsorg och noggrannhet vad gäller design och materialval.
Här möts ni av ett rymligt hus med påkostade ytskikt, kök från Ballingslöv, badrumsdetaljer från Svedbergs och vattenburen golvvärme i såväl hus som det stora dubbelgaraget.
Varenda detalj i huset är genomtänkt och huset har försetts med såväl bergvärme som FTX-ventilation med värmeåtervinning för en bekväm inomhusmiljö.

Som boende i detta fantastiska boenden kan du njuta av den direkta närheten till Mälaren. En kort promenad från huset finns en brygga med möjlighet att hyra båtplats. I nära anslutning till huset betar hästar och det finns goda möjligheter för den ridintresserade med ridhus och stall i närområdet.

Utanför huset finns en välskött naturstig som ger 4-5 km promenad- och motionsstråk utan att behöva röra sig på vägarna. Till Uppsala går bussar med jämna mellanrum och det är en kort bilfri promenad till den närbelägna förskolan.

Missa inte chansen att uppleva detta hus på plats!

Erik Hedlund - Mäklare Uppsala

Storlek:

7 rum

Tomtarea:

1 460 kvm

Slutbud:

7 000 000 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Hedlund

Erik Hedlund

0733-23 02 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter