Sveaborgsgatan 24, våning 5

Kista/Akalla / Stockholm kommun
2 130 000 kr
  • 3 rum
  • 75.5 kvm

Totalrenoverad 3:a - inglasad balkong - perfekt läge!

*** VISAS TISDAG 29/1 KL. 17:00-17:30 - VARMT VÄLKOMMEN! *** Varmt välkommen till denna ljusa och mycket trivsamma lägenhet i HSB:s Brf Porkala. Bo med bästa läge i föreningen på femte våningen med ett skyddat läge och mysig inglasad balkong mot föreningens gård.

Här kliver du in i en ljus och fräsch lägenhet i mycket fint skick. Hallen är välkomnande och rymlig och installerad med säkerhetsdörr. Direkt till vänster finns möjlighet att ha avställningsbord eller sittbänk alt. en hatthylla. Till höger erbjuds utomordentlig förvaring i en generös garderob med skjutdörrar med spegel. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att det känns både rymligt och upplevs betydligt ljusare. Köket är stilrent inrett med vit skåpsinredning och full maskinell utrustning i rostfritt. Köksbänk i massivt trä erbjuder generöst med arbets- och avställningsyta, men där den även erbjuder en extra matplats när den förlängs mot vardagsrummet. Intill det fina fönsterpartiet inryms en trevlig matplats för flertalet personer. Vardagsrummet som ligger med öppen lösning mot köket är stort och erbjuder plats för större soffgrupp, tv-möbel samt annan önskvärd möblering. Här finns även utgång till den fina balkongen som vetter mot föreningens gård med grönska. Balkongens läge i väst ger den eftertraktade eftermiddags- och kvällssolen. Två fina sovrum, ett med plats för både dubbelsäng, förvaringsmöbler samt annan önskvärd möblering. Det andra som idag fungerar som gäst- och arbetsrum erbjuder mycket bra förvaring i form av flertalet garderober. Badrummet är modernt och stilfullt. Inrett med helkaklade väggar samt klinkergolv. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, stort handfat med kommod, spegel, wc-stol, handdukstork, samt tvättmaskin.

Hela bostaden har genomgående parkettgolv i ek samt ljusa väggar. Infällda spotlights med dimmerfunktion i vardagsrum, kök och hall ger en bra och reglerbar belysning.

Brf Porkala är en stor och stabil HSB-förening med totalt 824 lägenheter. Föreningens 19 hus ligger belägna på Sibeliusgången, Porkalagatan, Kaskögatan samt Sveaborgsgatan. Föreningen har även två stora parkeringar, flertalet cykelrum, lokaler, en träfflokal som går att hyra, en bastu och ett mindre gym.

På Sveaborgsgatan bor du med närhet till det mesta. Lite drygt hundra meter till tunnelbanan (blå linje) som tar dig in till City på ca. 20 minuter samt flertalet busslinjer. Akalla Centrum erbjuder även matbutiker, apotek och restauranger. I närområdet ligger även populära Järvafältet samt Akalla 4H gård och i Akalla by finner ni café, keramikverkstad, minigolf, lekplats samt plaskdamm för familjens minsta medlemmar. På promenadavstånd når ni även Kista Galleria med sitt breda utbud av service, restauranger och butiker.

Varmt välkommen på visning!

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

Storlek:

3 rum

Boarea:

75.5 kvm

Avgift:

4 564 kr

Slutbud:

2 130 000 kr (28 212 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ida Pellikka

Ida Pellikka

0739- 62 61 58


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter