Odlingsvägen 3

Solna Bergshamra / Solna kommun
3 085 000 kr
  • 2 rum
  • 63 kvm

Charmig 2,5 rum (möjlig mini 3:a) i hjärtat av Bergshamra!

Drömmer Ni om att bo ett stenkast från vatten och natur men ändå ha matbutik och T-bana runt hörnet och en restid in till city på bara 10 minuter?

Välkommen till denna välplanerade 2,5:a där Er dröm blir verklighet. Med ett lugnt och ostört läge bor ni alldeles intill vattnet vid Brunnsviken med Hagaparken, Ulriksdals Slottsträdgård och Stora skuggan på nära avstånd. Den trevliga restaurangen Bockholmen ligger bara 5 minuters promenad bort och här kan ni njuta av en bit mat och uppleva en idyllisk omgivning på holmen. God service med matbutik, restauranger, bibliotek, apotek m.m. finns i Bergshamra centrum. Ett perfekt boende för Er som vill bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Stockholms stad och puls.

Lägenheten gör ingen besviken! En väldisponerad planlösning med rymliga och tilltagna rum. Lägenheten är harmoniskt inredd i diskret vitt med genomgående parkettgolv. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger ljus och rymd åt rummen. I anslutning till hallen ligger en klädkammare som rymmer det mesta man kan önska sig, denna kan även brukas som sovrum, barnrum eller kontor. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med stora fönsterpartier. Ifrån vardagsrummet nås den rymliga balkongen med trätrall. Sovrummet är rofyllt och stort till ytan med garderob med skjutdörrar. Köket är en dröm, stort nog att rymma ett matbord för sex personer och ändå erbjuda gott om förvaring och arbetsyta. Även här är luckor diskret vita och här finns all maskinell utrustning. Badrummet är stilrent inrett och erbjuder massvis med förvaring samt plats för tvättmaskin.

I Bergshamra är kommunikationerna utmärkta. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m. Att cykla till city tar endast 20 min.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Odlingsvägen väg bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns tillgång till förskolan Månstrålen precis utanför. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. Området erbjuder flera vackra grönskande naturomgivningar och promenadstråk med Hagaparken, tivoli vid Brunnsviken, Edsviken, Bockholmen och Ulriksdals slott. Vid Stocksundet endast ett par hundra meter finns det dessutom goda badmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

63 kvm

Avgift:

3 278 kr

Slutbud:

3 085 000 kr (48 968 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter