Bokvägen 13, vån 4

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
4 550 000 kr
  • 3 rum
  • 80 kvm

Ljus sekelskiftesdröm med kakelugn & ett underbart ljusinsläpp från fjärde våningen!

Välkommen till denna ljuvliga bostad endast någon minut från Näckrosens tunnelbana och Coop nära. Här har ni nu chansen att bosätta er näst högst upp i huset med hiss. Den genomgående planlösning bidrar till en härlig rymd och ljusinsläpp från flertalet fönster. Härifrån har man dessutom en härlig vy ut över grannhusens takåsar och vackra fasader.

Bostaden präglas av vackra trägolv, djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd (ca 2,80 m), ljusa väggar och kakelugn. Köket är minst sagt inbjudande och välkombinerat med den charm som huset har från byggåret 1909. Vita luckor kombineras med svart bänkskiva och vitt kakel ovan arbetsytor. Skåpsluckorna går hela vägen upp till tak och rymmer mycket förvaring. Den maskinella utrusningen är komplett med allt man kan önska sig av ett modernt kök. Vardagsrummet är trivsamt och bjuder på en härlig sällskapsyta där man kan umgås med familj och vänner. De båda sovrummen ligger i lugnt läge in mot gården och bjuder på utmärkt förvaring i garderober. Ytterligare förvaring finns i klädkammare som rymmer samtliga årets plagg. Badrum och kök är stambytta och badrummet är även det sobert inrett i vitt med svart klinkergolv. Här finns bland annat dusch, spotlights i tak och tvättmaskin. Sammantaget har man här de allra bästa förutsättningarna för att trivas i detta ljuvliga hem.

På Bokvägen 13 bor Ni med närhet till allt man kan önska sig. På kort gångavstånd finner Ni affärer, restauranger, SF-biosalong, mataffärer, gym med mera. För Er som gillar natur och vackra promenadstråk så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. I Solna centrum finns det en galleria med ett rikt utbud av både affärer och service. På behagligt avstånd finns Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker.

Utmärkta kommunikationer med Näckrosens T-bana som tar Er till city på endast 10 minuter. Gångavstånd även till Sundbybergs- och Solna centrums utbud av både kommunikationer med fjärrtåg, pendeltåg och tunnelbana. Tvärbanan mellan Alvik och Solna nås också på en kort promenad från bostaden.

Varmt välkomna!

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

80 kvm

Avgift:

5 184 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter