Gimmerstavägen 12

Örby Slott/Älvsjö / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 3 rum
  • 57 kvm

Topprenoverad 3:a!

En totalt nyrenoverad 3:a i perfekt storlek! Lägenheten är belägen på första plan med en balkong i söderläge. Perfekt planlösning som passar de flesta med lagom stora rum. Bostaden har nyligen genomgått en total renovering av kök, badrum och även alla ytskikt har förbättrats rejält. Nytt parkettgolv med vitmålade väggar. Lägenheten har också helt nya fönster. Bostaden är fördelat på två sovrum, ett ljust vardagsrum, fullutrustat kök, badrum och en klädkammare. Här finns även den södervända balkongen i ett insynsskyddat läge. Här kan man avnjuta trevliga frukostar eller en kaffe i solen.
I vardagsrummet finns goda möbleringsmöjligheter med fönster i två väderstreck. Mycket smakfullt renoverat kök som har en bra arbetsyta och även utrymme för ett matbord om ca 4 personer. Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter.

Lugnt läge i Örby Slott med närhet till grönområden och promenadstråk. Precis intill finner ni trevliga Örby Slottspark med picknickmöjligheter samt bad för de mindre barnen i fontänen. Ett stenkast bort finns busshållplats med flertalet busslinjer med bland annat riktning mot Gullmarsplan, Älvsjö och Liljeholmen. Promenadavstånd till Älvsjö station med pendeltåg, mängder av busslinjer, bra service såsom, vårdcentral, bibliotek, bank, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger.
I området finns förskolor samt skola med årskurs F-9.
Ombyggnaden av Älvsjö centrum har påbörjats och snart klar. Det är tänkt att bli en sammanhållen stadsmiljö med en blandning av bostäder, service och arbetsplatser. Därtill har ett nytt resecentrum, som kopplar samman pendeltåg med vägburen kollektivtrafik, byggts.

Hina Khatana - Mäklare Älvsjö

Storlek:

3 rum

Boarea:

57 kvm

Avgift:

3 107 kr

Slutbud:

2 450 000 kr (42 982 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter