Tätorpsvägen 11, 2tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
3 400 000 kr
  • 3 rum
  • 73 kvm

Härligt boende med solig balkong och braskamin!

Välkommen på visning av denna sällsynta trerummare i de populära Jubileumshusen beläget i lugnt och grönskande område i utkanten av Skarpnäck. Lägenheten är välplanerad med lättmöblerade rum och gott om förvaring. Flertalet stora fönster i tre väderstreck skapar ett härligt ljus och får bostaden att kännas större. Interiört finns ni en välkomnande hall med klädhängare. Köket har gott om skåp och bra arbetsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat och har en härlig braskamin som skapar mysfaktor efter skymning. Två generösa sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord, mellan sovrummen finns en rymlig klädkammare. Balkong med dubbla ingångar och ett ypperligt solläge Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. I anslutning till fastigheten finns även rejäla lägenhetsförråd.

1989 firade Stockholms Byggmästareförening 100 år. Som ett led i 100-års jubileet inbjöds sju byggmästare av Stockholms Stad att projektera markområdet Autopiloten i Skarpnäck. För att markera att det rörde sig om ett jubileumsfirande gjordes många fina lösningar i lägenheterna och husen kostades även på lite extra exteriört, t.ex. med vackra balkonger och fasader, mer info om detta finner ni här: http://www.jubileumshusen.se.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nackareservatet, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare. Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Varmt välkomna på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

3 rum

Boarea:

73 kvm

Avgift:

4 366 kr

Slutbud:

3 400 000 kr (46 575 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter