Årstaskogs Väg 9, våning 11 av 16

Årstaberg / Liljeholmen / Stockholm kommun
3 050 000 kr
  • 2 rum
  • 46 kvm

Oslagbart läge med milsvid utsikt och solig balkong!

Tillträde flexibelt!

Årstahusen präglas av de 16 våningar höga punkthusen, där de översta våningarna ger en fantastisk utsikt över Stockholm!

Tag hissen upp till våning 11 och stig in den välkomnande hallen med goda förvaringsmöjligheter i intilliggande garderob. Fönster i fil bjuder på milsvid utsikt över delar av Stockholm samt en balkong i västläge!

Lägenheten motsvarar alla förväntningar vad gäller ett modernt och högkvalitativt boende och kännetecknas av genomtänkta materialval samt fint ljusinsläpp. Lägenheten bjuder bland annat på en luftig vardagsrumdel med flertalet möbleringsmöjligheter, härifrån nås även balkongen vilken är den naturliga samlingspunkten under soliga dagar och sköna sommarkvällar. Ett fräscht kök med full maskinell utrustning och bra arbetsytor. Ett rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Helkaklat badrum med dusch. Här finns alla tänkbara faciliteter som handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt en bänk och vägghängda skåp för förvaring.

Vid Årstaberg breder den nya bebyggelsen ut sig som en egen värld med närhet till både puls och natur. Här är det nära till allt; en kort promenad bort väntar badbryggorna vid Marievik samt restauranger, butiker, förskolor och kommunikationer. På gångavstånd ligger Liljeholmenmed dess galleria som erbjuder ett 90-tal butiker samt flertalet restauranger och caféer. I området finns även apotek, banker och vårdcentral. På andra sidan finns sjön Trekanten och lekplatsen Fruktparken.

Kommunikationerna är oslagbara med närhet till tunnelbana, tvärbana och linjebussar. Flygbussarna till Arlanda avgår från Liljeholmstorget. Anställda på Scania i Södertälje kan ta företagets direktbussar från Liljeholmen till Södertälje. Den som längtar till skärgården kan ta direktbussen från Liljeholmen till Trosa. Till Södermalm är det gångavstånd och dit går man på endast 10 minuter!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

Storlek:

2 rum

Boarea:

46 kvm

Avgift:

2 984 kr

Slutbud:

3 050 000 kr (66 304 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter