Artemisgatan 13, 3tr

Östermalm Hjorthagen / Stockholm kommun
2 390 000 kr
  • 1 rum
  • 33 kvm

1:a i mycket fint skick!

På Artemisgatan 13, nära till T-bana och service ligger denna 1:a högst upp i huset. Läget är intill privat och lägenheten präglas av en vindsvåningskänsla som återspeglar sig på lägenhetens snedtak, takkupa och kökets takfönster. Genomgående hög standard med ekparkett på golvet och vitmålade väggar. I övrigt disponeras lägenheten enligt följande.

Hallen är komplett med avhängningsmöjligheter som leder oss vidare ut i det stora rummet. Här är det ljust och ytorna kan med fördel möbleras för en soffgrupp, ett mindre matbord och plats för dubbelsäng i alkoven. I rummet finns även två djupa garderober med flera hyllor och stänger. Rummet är väldigt privat och dess fönster vetter i ett soligt läge samt att utsikten är intill insynsskyddat.

Köket som nås via hallen är renoverat och besitter både goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta. Utrustat med gasspis, ugn, fläkt samt kyl Takfönstret i köket ger en unik karaktär till utrymmet och bidrar till ett fint ljus.

Rymligt och fräscht badrum med dusch, wc, handfat och förvaring. Stambytet var år 2003.

Från det lugna läget i Hjorthagen kan man på samma linje nå Karlaplan och Östermalmstorg på några minuter. Gångavstånd till stora universitetet, som KTH och Stockholm. Promenadmöjligheter finns även till Djurgården och Liljanskogen. Från Hjorthagen går även buss 55, som tar en direkt till Södermalm via Stureplan och Kungsträdgården.

Handla mat kan man göra i mataffären på samma gata. Bra utbud med små restauranger och på några få minuters promenad når du Norra Djurgårdsstaden med dess växande utbud. Runtom i Hjorthagen finns skola, lekplats, kyrka, idrottsplats och framförallt, en magisk utsikt över Lidingö, vattnet och de kända gasklockorna.

Välkommen på visning!

Mathias Dominius - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

1 rum

Boarea:

33 kvm

Avgift:

1 831 kr

Slutbud:

2 390 000 kr (72 424 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter