Bandhagsplan 9

Bandhagen / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 58.5 kvm

Gaveltvåa på våning 6 i Bandhagens populäraste förening!

Välkommen till Bandhagsplan 9 och denna mycket fina gaveltvåa med många av de vackra 50-talsdetaljerna bevarade. Lägenheten har de senaste åren renoverats med nya ytskikt och ett moderniserat kök. Den har genomgående en stilsäker känsla med snygga färg- och materialval. Flera retrodetaljer har behållits såsom fönsterbrädor och köksinredning. Badrummet är stambytt och fräscht med tvättmaskin. Den härliga balkongen ligger med ett soligt syd-väst-läge vilket gör att du har sol från lunch till solnedgång.

Här bor du på våning 6, vilket ger en trevlig utsikt över Bandhagens centrum. Lägenheten är mycket välplanerad och de nästan 60 kvadratmeterna används på ett yteffektivt sätt vilket skapar goda ytor i samtliga rum. Det finns gott om förvaring med platsbyggda garderober i både hallen och i sovrummet.

Här bor du i oerhört populära Bandhagen som växer så det knakar med flera nyproduktionsprojekt igång. Inne i Bandhagens C finns gott om service med mataffärer, restauranger och omåttligt omtyckta café Chateau. Från Bandhagen går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter. Flertalet busslinjer passerar här som tar dig till bland annat Farsta och Liljeholmen. I området finns även flera trevliga grönområden att promenera i och en bit bort finns sjön Magelungen.

En lägenhet som bör ses på plats- varmt välkommen på visning!

Ida Persdotter - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58.5 kvm

Avgift:

3 723 kr

Budgivning pågår

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Persdotter

Ida Persdotter

0708-91 19 79


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter