Toffelbacken 35

Solberga / Älvsjö / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 65 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 2:a i ett attraktivt område!

Välkommen till Toffelbacken 35! Lägenheten är belägen i ett mycket mysigt och lugnt område i Solberga, endast ett stenkast från Älvsjö Centrum. Här erbjuds generösa ytor med rikligt ljusinsläpp som genomsyrar bostaden. Köket uttrycker sig hemtrevligt med ett matbord invid fina fönsterpartier och från vardagsrummet når ni lägenhetens balkong med plats för utemöbler. Det finns ett stort sovrum med mycket bra förvaring i en klädkammare, dessutom finns mer förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Badrummet är stort och är med tvättmaskin och från hallen når ni samtliga rum i bostaden.

En kort promenad bort finns Älvsjö Centrum som erbjuder butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, gym, Coop, restauranger. Även Västberga handel ligger på kort avstånd från lägenheten med bra utbud av butiker såsom Stora Coop och Rusta. I Älvsjö Centrum finns mycket bra kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer. Buss 144 tar dig från Toffelbacken till Gullmarsplan. Med pendeln kommer ni in till Stockholm Central på ca 10 minuter. Väl på centralen tar du dig smidigt till samtliga tunnelbanelinjer som tar er vidare runt i Stockholm, bland annat till Kungliga Tekniska Högskolan. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala.

Bortsett från goda kommunikationer och närhet till centrum ligger också vackra naturområdet Solbergaskogen runt hörnet med trevliga promenadstråk. Även Kristallparken ligger med bra avstånd från lägenheten och är ett populärt ställe för barnen att leka! Både förskolor och grundskola finns i området.

Välkommen!

Andreas Rosenberg - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

2 944 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Toffelbacken 35 Solberga / Älvsjö

HitCounter