Beckomberga Allé 4

Bromma Beckomberga / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 2 rum
  • 68.5 kvm

Oslagbar 2,5:a högst upp i huset med stor balkong i fritt läge helt utan insyn!

Underbar gavel-2,5:a med stor balkong belägen högst upp i huset. Mycket praktisk planlösning i kombination med ett underbart ljusflöde, helt utan insyn.

Ljus hall med direktanslutning till förråd som enkelt görs om till en klädkammare, stort sovrum med plats för allt som önskas samt direktanslutning till en stor förrådsdel som enkelt kan göras om till ett barn- eller arbetsrum. Helkaklat badrum i snygg utformning med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar goda sociala ytor för soffgrupp, matbord m.m. Här finns flertalet fönster i två väderstreck som ger rummet en luftig atmosfär. Här når vi även den stora balkongen som har ett fritt läge och gott om plats för bord och stolar eller loungegrupp.

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Mycket lugnt, barnvänligt och trivsamt område med närhet till vackra grönområden likväl som till kommunikationer (buss 113 till Sundbyberg och Islandstorget samt buss 117 till Spånga C och Brommaplan). Välsorterade mataffärer samt gym på gångavstånd. I området finns flertalet populära skolor och förskolor.

Varmt välkomna på visning!

Isak Oddsson - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

68.5 kvm

Avgift:

3 660 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (40 146 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Isak Oddsson

Isak Oddsson

0708-22 70 98


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter