Årstaskogs väg 9C, vån 8

Årstaberg / Liljeholmen / Stockholm kommun
2 925 000 kr
  • 1 Rum
  • 34 kvm
Anmäl intresse

Nyproducerad 1rok i toppskick på vån 8 med balkong!

Med ett fantastiskt läge på vån 8 i nyproducerad fastighet från 2018 finner ni denna optimalt planerade 1rok (möjlig mini-2a) om 34 kvm i absolut toppskick med balkong med sjöutsikt samt morgon- resp kvällssol. Lägenheten erbjuder ekparkett och genomgående ljusa ytskikt med ett gott ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget samt stort fönsterparti. Här finner man en social planlösning tack vare öppna ytor mellan det fullutrustade köket och vardagsrum. Vidare finns helkaklat badrum med kombimaskin och dusch. Hallen har städskåp samt garderobsvägg. Till lägenheten finns förråd.
För mer info se följande länkar: https://www.youtube.com/watch?v=guB255djcCw&feature=youtu.be och https://youtu.be/guB255djcCw

Arkitektritade brf Årstahusen med sina vackra terrakottafärgade fasader präglas av en återkommande fokus på den sociala miljön i samspel med närheten till naturen. Utemiljön runt husen har plats för grillkvällar, lek, gemensam odling m.m. Här erbjuds en modern fastighet från 2018 med hiss och garage som även inrymmer plats för cyklar. Även tvättstuga och föreningslokal finns. Samtliga lägenheter har även varsitt förråd och på entréplan finns postfack.

Området har under åren genomgått en stor omvandling och här finns möjligheten att bo i ett område som har allt. Kommunikationerna är goda med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar på nära avstånd samt en stor närhet till Södermalms puls genom en promenad på ca 15 minuter. På bara några minuter når man Årstabergs station med pendeltåg och tvärbana. Inom promenadavstånd finns trevliga restauranger såsom Primo Ciao Ciao, Bankomat, Indian Garden, Rhino och pizzeria, thai samt sushi. I området finns även flertalet förskolor och skolor så som Årstadalsskolan, vårdcentral och bank. Nära till hands finns även matbutiker som Hemköp och ICA nära Årstadal.

Genom en kortare promenad eller med tvärbanan når man även Liljeholmen på bara några minuter. Sedan 2009 finns Liljeholmstorgets prisbelönta galleria vilken erbjuder flera mataffärer så som fantastiska ICA Kvantum i bottenplan med ett stort utbud och ca 90 butiker inom mode och inredning samt en mängd övrig service såsom skomakare, kemtvätt och apotek. Från och med våren 2014 har även Flygbussarna börjat gå till Arlanda från Liljeholmen. I Liljeholmen finns även tunnelbanans röda linje.

Lägenheten säljs på ritning. Tillträde 2018-11-20.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 411 kr

Pris:

(86 029 kr/kvm) 2 925 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Årstaskogs väg 9C, vån 8 Årstaberg / Liljeholmen

HitCounter