Jungfrudansen 34

Solna/Huvudsta / Solna kommun
4 680 000 kr
  • 4 rum
  • 91.5 kvm

Nyrenoverad 4:a högt upp i huset med spektakulär sjöutsikt!

I attraktivt område med spektakulär sjöutsikt finner ni denna tilltalande 4:a i lugnt och insynsskyddat läge på 5 tr. Denna bostad passar er som ställer höga krav och söker ett boende utöver det vanliga.

Lägenheten håller hög standard med genomgående fint skick. Två stycken helkaklade badrum med dusch respektive badkar. Båda badrummen är nyrenoverade och har även golvvärme till följd av stambytet som skedde 2018! Vardagsrummet är stort och sällskapsvänligt med stora fönsterpartier som skänker ett behagligt ljusinsläpp på de välplanerade ytorna. Härifrån är det utgång till den rymliga och inglasade balkongen i soligt och fritt läge som vetter mot vackra Ulvsundasjön. Balkongmattan är även den nyinsatt. I samtliga sovrum är det nylagd ljus ek-parkett samt i klädkammaren. Utmärkt förvaring i de nya garderoberna i alla sovrum.

Jungfrudansen har ett högt och naturskönt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också vackra Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenad och cykelvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg, samt till Sundbyberg. På promenadavstånd finns Solna Centrum med sitt rika utbud av restauranger och butiker. Även Huvudsta Centrum ligger på endast 3 minuters promenadavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med både tunnelbana och buss, med tunnelbana från Huvudsta tar det endast ca 9 min till T-centralen. Tvärbanan går från Solna C till Alvik. Flertalet skolor och dagis i närområdet. Relativt enkelt att att finna p-plats i området.

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

91.5 kvm

Avgift:

4 994 kr

Slutbud:

4 680 000 kr (51 148 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter