Furusundsgatan 15, 4tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 1 rum
  • 26 kvm

Charmig funkispärla – Optimal 1: a

Varmt välkommen på visning av denna välplanerade och genomgående ljusa 1: a om 26 kvm med välbevarade funkisdetaljer. Lägenheten är belägen på våning 4 av 8 i en vacker fastighet som utstrålar gemytlig funktionalism och är ritad av Ture Sellman.

Här erbjuds ett mysigt hem i genomgående fint skick med bevarad fiskbensparkett, vackert stengolv i hallen och ett härligt ljusinsläpp från stort fönster. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med plats för soffa, matplats och 140 cm säng uppe på sovloftet. Från allrummet når vi lägenhetens charmiga lilla kök med gott om förvaring bakom träluckor och med maskinell utrustning i form av kyl/frysfack, fläkt, spishäll med tre plattor samt ugn. Badrummet är helkaklat och stambytt med WC, duschkabin, handdukstork, tvättställ, under- och överskåp samt ett rymligt sidoskåp. När det kommer till förvaring blir vi bortskämda med en rymlig garderob i direkt anslutning till hallen.

Hiss finns i huset och nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd. Cykelförråd, grillplats och en härlig takterass med kvällssol finns i föreningen. På bottenplan finns en stor och fräsch tvättstuga och runt huset finns ett flertal parkeringsplatser att hyra genom föreningen. Fastigheten är välskött och föreningen har god ekonomi.

OMRÅDE

I direkt närhet finns ICA, sushi, restauranger och fik. Tunnelbana Gärdet finner du direkt intill fastigheten och 1:ans blåbuss finns en kort promenad bort. Annat som finns i närområdet är SATS Gärdet, utomhusgym, Friskis & Svettis, Kampementsbadet samt ICA Kvantum i Värtahamnen för storhandling.

Nedanför Tessinparken breder Karlaplan ut sig med shoppingcentret Fältöversten. Där ryms flera välsorterade matbutiker, Systembolag, Apotek samt flertalet klädbutiker. Närheten till naturen är ett av Gärdets största kännetecken, Lill-Jansskogen, Ladugårdsgärdet och Djurgården är alla bra alternativ för såväl picknick och utomhusaktiviteter som för träning och motion. Varför inte ta en helgpromenad längs Djurgårdskanalen? I Tessinparken finns härliga gräsytor för aktiviteter och umgänge. Här finns också ett trevligt utomhuscafé, där man kan äta en bit mat och svalka sig med något att dricka. I området finns också stall och ridfält, skridskoåkning på Östermalms IP samt preparerade skidspår på Ladugårdsgärdet som ger fantastiska möjligheter till ett aktivt liv med vänner och familj.


Varmt välkommen hem!

Storlek:

1 rum

Boarea:

26 kvm

Avgift:

1 477 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (100 000 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter