Spegelbacken 82

Gribbylund / Täby / Täby kommun
1 785 000 kr
  • 3 Rum
  • 80.5 kvm

Välplanerad 3:a med stor uteplats!

Varmt välkomna till denna trivsamma trerummare i populära Gribbylund. Här bor ni nära kommunikationer, centrum med bl.a ICA-butik, fotograf, frisör, spel- och tobaksaffär, restauranger, bibliotek och kyrka samt endast några minuters promenad till Rönningesjön som erbjuder både bad och fina strövområden.

Lägenhetens 80,5 kvm fördelas på tre rum och kök. Till lägenheten finns även en stor uteplats som är inglasad. Det första ni möts av är den välkomnande hallen som erbjuder plats för avhängning. Här finns även två platsbyggda garderober. Längre in i hallen finns även en klädkammare/förråd. Lägenheten disponeras i övrigt med välplanerad rumsindelning med öppna ytor och gott om ljusinsläpp. Sociala ytor skapas tack vare kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Köket med ljus inredning erbjuder gott om plats för arbetsyta och bra med förvaring i både under- och överskåp. Här finns plats för stort matbord för hela middagssällskapet. I anslutning till köket ligger lägenhetens vardagsrum. Här finns även altandörren ut till uteplatsen. Här finns ytor för rejäla utemöbler om så önskas. Lägenheten har två bra sovrum med plats för säng, nattduksbord samt förvaringsmöbel. Badrummet ligger i anslutning till hallen. Till inredningen hör dusch, wc-stol, handfat med kommod samt ovansittande badrumsskåp med spegeldörrar och belysning. Sammanfattningsvis är detta ett hem med en välplanerad planlösning och trivsam uteplats. Lägenhetens öppna ytor skapar en känsla av rymd!

Här bor ni i Brf Spegeln, bestående av 176 lägenheter. Fastigheterna byggdes 1989-1990. Föreningen har även lokaler som hyrs ut till en privat förskola. Fördelningen mellan lägenheternas storlekar skapar en bra variation av barnfamiljer, singelhushåll och äldre i föreningen. Bredband installerades år 2000 i samtliga lägenheter. I avgiften ingår även kabel-TV liksom bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. År 2006 installerade föreningen bergvärme. Föreningen fortsätter att arbeta med energibesparande åtgärder av både ekonomiska och miljömässiga skäl.

I Gribbylund bor ni i ett naturskönt område med gångavstånd till Rönningesjöns grönskande natur. Här finns ett flertal badplatser däribland Skavlöten och Ängsholmsbadet. Vid Ängsholmsbadet finns både badstrand, lekplats och grillplats, mindre utegym, fotbollsplan med mera. Skavlötens friluftsområde, på andra sidan sjön, har en härlig badstrand, kiosk, grillplats, bastu samt bra möjligheter för motion och rekreation. Vintertid plogas skridskobanor och skidspår på isen. Två kilometer bort ligger Rönninge by, ett mycket omtyckt område där du finner djur, café och evenemang kring högtider.

Skolutbudet i Täby är ett av Sveriges främsta och i Gribbylund kan du välja mellan, dels friskolor som Lilla Gribbylundsskolan (6-7 år) och Gribbylundsskolan (klass 2-3), dels kommunala som Myrängsskolan (F-5), Löttingelundsskolan (F-5) och Ängsholmsskolan (4- ). Flertalet daghem, förskolor och fritidshem finns i området. För shopping har du nära till det stora utbudet i Täby centrum, Arninge stormarknader samt Gribbylunds egna centrum med mataffär, café, pizzeria, frisör, bibliotek mm. För boende som jobbar i stan erbjuds busslinjerna 609 (direktbuss till T-bana/Danderyds sjukhus som går i rusningstrafik) samt linje 610 (som går mellan Vallentuna och Danderyds sjukhus). Dessutom erbjuder busslinjerna 605 samt 615 anslutning till Roslagsbanan samt Danderyds sjukhus. Täby räknas som en av Sveriges mest välmående kommuner och har ett fantastiskt köpcentrum samt en attraktiv skattenivå. Missa inte detta tillfälle om ni är ute efter ett trivsamt och smart boende.

Varmt välkomna på visning!

Michaela Holmström - Mäklare Täby

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80.5 kvm

Avgift:

6 499 kr

Slutbud:

1 785 000 kr (22 174 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ida Pellikka

Ida Pellikka

0739- 62 61 58


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter