Settergatan 12, 5tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
5 320 000 kr
  • 3 rum
  • 70 kvm

Nyproducerad 3:a i högt läge- balkong i sydväst! Badrum & gästtoalett!

Optimalt planerad och ljus 3:a med stor solig balkong i sydväst i lugnt gårdsläge! Ovanligt bra planlösning med såväl lyxigt badrum som praktisk gästtoalett. Ett väl tilltaget och separat kök med god plats för det större matbordet gör att du får känslan av ett extra rum. Det finns två ordentliga sovrum samt rymligt vardagsrum med god plats för umgänge och med balkongen i direkt anslutning. Balkongen på ca 12 kvm har härlig eftermiddags- och kvällssol och utsikten mot föreningens innergård, Husarviken och Nationalstadsparken gör att naturen känns nära. På balkongen ryms både bord, stolar och en loungegrupp som tillsammans med en monterad planteringslåda skapar en härlig utemiljö.

Smakfulla materialval och fönster i två väderstreck skapar en ljus och harmonisk bostad. Mycket bra förvaringsutrymme med två separata klädkammare, den ena i hallen och den andra i det mindre sovrummet. I det större sovrummet finns två rymliga inbyggda garderober. Även vindsförråd alt. källarförråd finns till lägenheten.

Bli först med att flytta in i denna kompletta bostad av hög standard och gör den till din från starten!

- Tillträde 29 mars eller tidigare enligt önskemål.
- För mer information om projektet besök: http://www.besqab.se/bostaeder/intresseanmaelan/brofaestet/bilder/

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Lägenheten har ett fantastiskt läge i Norra Djurgårdsstaden med närhet till vattnet, de stora naturområdena, mataffärer, restauranger och framförallt bra kommunikationer. Bussar går direkt utanför och endast en kort väg att gå till fots för att komma till tunnelbanan i Ropsten.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Hemköp samt Puls & Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Stombusslinje 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar området under rusningstrafik morgon och kväll med slutstation Cityterminalen.

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

3 rum

Boarea:

70 kvm

Avgift:

3 887 kr

Slutbud:

5 320 000 kr (76 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter