Vinthundsgatan 111

Järvastaden/Brotorp / Sundbyberg kommun
3 160 000 kr
  • 3 rum
  • 70 kvm

Optimalt planerad 3:a i populära Järvastaden/Brotorp.

Välkommen till denna välplanerade 3:a belägen i populära Järvastaden. Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv, välutrustat kök och badrum med tvättmöjligheter. Rymliga sovrum med plats för den stora dubbelsängen.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och ett gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger på ca 15-20 minuters promenadavstånd från lägenheten och tåget tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och till Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen till bl a Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. Den bilburne kommer enkelt ut på E18, E4 och E20. E18 som idag går via Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik kommer att flyttas till Kymlingelänken och gå via Kista istället.

Välkomna på visning!

Philip Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

70 kvm

Avgift:

3 513 kr

Slutbud:

3 160 000 kr (45 143 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter