Storgatan 62C, 4 tr

Huvudsta / Solna kommun
4 200 000 kr
  • 4 rum
  • 92.5 kvm

Er väntan är över, här får ni allt ni behöver!

Här ges unikt tillfälle att förvärva denna lyxiga och unika bostad om ca 92,5 kvm. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av lyx, smarta lösningar samt välplanerade ytor och härligt med ljusinsläpp. Inget har lämnats åt slumpen utan allt är inrett och utvalt in i minsta detalj. Sammantaget en bostad som måste upplevas på plats!

Fastigheten är speciellt konstruerat för att tåla buller, när man stänger dörren från trapphuset kan man höra en knappnål falla! Byggherren har tänkt till i alla detaljer och former. När man stiger in i hallen slås man direkt av den säregna planlösningen som inte bara ser bra ut den är väldigt genomtänkt och praktisk. Hyllförvaring och garderober precis intill entrén, en vacker ekparkett möter inbjudande upp er och leder er in till lägenhetens alla rum. Sovrummen ligger avskilt från övriga lägenheten så den första att knoppa kan göra så ostört. Vardagsrummet och köket ligger halvöppet i varandra, gemensamt blir det en stor härlig knutpunkt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet kan Ni stiga ut på den härliga och rymliga balkongen. Föreningen är ny och välskött och för er med barn finns det tillgång till barnvagnsförråd som Ni enkelt kan förvara er barnvagn tryggt och undanstoppad. Det finns även ett bildäcksförråd i källaren till alla boende.

På Storgatan 62 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På endast några meters avstånd nås t-banan. Med ett par meter når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Här erbjuds det även utmärkta kommunikationer med både T-bana och bussförbindelser. Det tar 9 min till t-centralen och 6 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg.

I Solna invigdes även den nya nationalarenan 2012, Friends Arena. Shoppingsintresserade når även Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnade nu under november 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.

För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg. Från oktober 2013 så har även tvärbanan börjat trafikera sträckan mellan Alvik - Solna Centrum och under hösten 2014 har sträckan förlängts till Solna Station.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till förskolor och skolor.

Hjärtligt välkommen till Er nya bostad!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

92.5 kvm

Avgift:

5 242 kr

Slutbud:

4 200 000 kr (45 405 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter