Algatan 13, 1 tr

Algatan 13, 1 tr

Råsunda / Solna kommun
2 850 000 kr
  • 2 rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Attraktivt läge mellan Råsunda & Sundbyberg

I Solnas kanske allra bästa läge mellan Råsunda och Sundbyberg finner Ni denna suveräna 2:a i fint skick. Endast 2 minuters gång till Näckrosens tunnelbana och matbutik. Genomgående diskreta och stilrena material val. Passar Er som har högt ställda krav på skick och standard. Fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar som renoverades i samband med stambytet. Modernt och påkostat kök med snygga skåpsluckor och golv i svart granit. Till lägenheten hör också en väl tilltagen balkong i soligt läge.

På Algatan 13 bor Ni med närhet till allt man kan önska sig. På kort gångavstånd finner Ni affärer, restauranger, biosalong, mataffärer, gym med mera. För Er som gillar natur och vackra promenadstråk så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. I Solna centrum finns det en galleria med ett rikt utbud av både affärer och service. Utmärkta kommunikationer med endast ett par minuters gångavstånd till Näckrosens T-bana som tar Er till centrum på endast 10 minuter. Intill Solna C finner Ni både pendeltåget och nyöppnade tvärbanan. Vid Sundbybergs station finns det fjärrtåg, pendeltåg och tunnelbana.

På behagligt avstånd finns nya Arenastaden med bl a Nordens största shoppingcentra Mall of Scandinavia (öppnade hösten 2015).

Varmt välkommen på visning!

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

57 kvm

Avgift:

3 472 kr

Visning:

Söndag 22/4 Kl. 12:30-13:15Måndag 23/4 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(50 000 kr/kvm) 2 850 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Algatan 13, 1 tr, Råsunda.

HitCounter