Algatan 13, 1 tr

Råsunda / Solna kommun
3 125 000 kr
  • 2 rum
  • 57 kvm

Attraktivt läge mellan Råsunda & Sundbyberg

*Acceptpris* Visas måndag 14:e. Suveränt läge mellan Råsunda o Sundbyberg - 2 min till t-bana - fint skick - balkong

Genomgående diskreta och stilrena material val. Passar Er som har högt ställda krav på skick och standard. Fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar som renoverades i samband med stambytet. Modernt och påkostat kök med snygga skåpsluckor och golv i svart granit. Till lägenheten hör också en väl tilltagen balkong i soligt läge.

På Algatan 13 bor Ni med närhet till allt man kan önska sig. På kort gångavstånd finner Ni affärer, restauranger, biosalong, mataffärer, gym med mera. För Er som gillar natur och vackra promenadstråk så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. I Solna centrum finns det en galleria med ett rikt utbud av både affärer och service. Utmärkta kommunikationer med endast ett par minuters gångavstånd till Näckrosens T-bana som tar Er till centrum på endast 10 minuter. Intill Solna C finner Ni både pendeltåget och nyöppnade tvärbanan. Vid Sundbybergs station finns det fjärrtåg, pendeltåg och tunnelbana.

På behagligt avstånd finns nya Arenastaden med bl a Nordens största shoppingcentra Mall of Scandinavia (öppnade hösten 2015).

Varmt välkommen på visning!

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

57 kvm

Avgift:

3 472 kr

Bilder

Planritning

HitCounter