Järva skjutbaneväg 56

Solna Järvastaden / Solna kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • kvm
Anmäl intresse

Rymlig 4:a med utsikt över spegeldammsparken!

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet med fritt läge och utsikt över populära spegeldammsparken.

I Järvastaden ligger denna rymliga 4:a. Letandet efter den där speciella lägenheten som har allt slutar här. Detta hem är fulländat och läget kan knappast bli bättre. Här bor ni högt upp i huset med hiss, ostört från insyn. Detta hem är oslagbart!
Välskött förening med mycket god ekonomi, enligt föreningens senaste nyhetsbrev kommer det att bli en avgiftsfri månad i december.

Busslinjerna 540 och 505 stannar precis i närheten och därifrån tar du dig lätt till universitetet, Mall of Scandinavia, Friends arena, Solna Station samt Bergshamra. Cirka 15 minuters promenad till T-banan och 10 minuter till pendeltåget vid Ulriksdals station, med direkttåg kan du ta dig till både Stockholm C, Arlanda flygplats samt Uppsala.

För den bilburne ligger Järvastaden ypperligt placerat, intill E18 och ett stenkast ifrån E4. Du tar dig till Stockholm city på endast 7 minuter och du tar dig även smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen samt med närhet till matbutiker, gym, winery hotell, caféer, restauranger samt jaktvillan som går att hyra för fest och andra aktiviteter mm. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade.
En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön med fina promenad och joggingspår. Här finns även gröna villan där du kan stanna för att fika eller ta en god bit mat. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Utanför bostaden finns populära spegeldammsparken som skapar känslan av en trädgårdsstad. I området finns även flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Här finns det även en skateboardopark samt fotbollsplan. Under vinterhalvåret brukar det anläggas en konstfrusen skridskobana som är väldigt populär.
När hela området står klart om ett par år kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden med Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Philip Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Avgift:

0 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Philip Kujanpää

Philip Kujanpää

0735-43 94 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Järva skjutbaneväg 56, Solna Järvastaden.

HitCounter