Gamla Enköpingsvägen 182

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 700 000 kr
  • 3.5 rum
  • 67 kvm

3,5:a i mysiga Ursvik med härlig uteplats och solig balkong!

Välkommen till en perfekt planerad 3,5:a med balkong i sydväst och en stor uteplats! Nyproducerad lägenhet från 2016 med påkostade materialval och genomgående hög standard. Rymligt modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet där du når bostadens balkong och kan njuta av många sköna soltimmar. Två rymliga sovrum varav ett har utgång mot en generös uteplats med utsikt mot föreningens trivsamma innergård. Från hallen når du det stilrena badrummet med golvvärme, spotlights, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten ligger i Ursvik som är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går förbi precis runt hörnet. Den tar dig till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Ifrån Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Både förskola och skola ligger på gångavstånd från lägenheten. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Varmt välkommen på visning!

Anna Nilsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3.5 rum

Boarea:

67 kvm

Avgift:

3 862 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (40 299 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter