Furusundsgatan 18, 2tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
3 260 000 kr
  • 1,5 rum
  • 39 kvm

Möjlig 2: a med härlig balkong i ekonomiskt stabil förening

Varmt välkommen på visning av denna välplanerade 1,5: a om 39 kvm som är belägen på våning 2 av 8 i en av Gärdets absolut bästa föreningar! Lägenheten är i genomgående fint skick med vitmålade väggar, bevarad fiskbensparkett i inre hall och allrum samt ett vackert marmorgolv i entrén. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med plats för soffa, säng och matplats. Från allrummet når vi lägenhetens mysiga balkong som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Köket är i bra skick med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor samt har maskinell utrustning i form av gasspis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Badrummet är stambytt och helkaklat med WC, dusch, kommod och förvaring i överskåp. I den inre hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som i rymliga garderober. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd till lägenheten.

I direkt närhet finns ICA, sushi och flertal restauranger. Tunnelbana Gärdet finner du rakt över gatan och 1: ans blåbuss finns en kort promenad bort. Annat som finns i närområdet är SATS Gärdet, utomhusgym, Friskis & Svettis, Kampementsbadet samt ICA Kvantum i Värtahamnen för storhandling. Nedanför Tessinparken breder Karlaplan ut sig med shoppingcentret Fältöversten. Där ryms en mycket välsorterad butik vid namn SABIS, Systembolag, Apotek samt flertalet klädbutiker. Närheten till naturen är ett av Gärdets största kännetecken, Lill-Jansskogen, Ladugårdsgärdet och Djurgården är alla bra alternativ för picknick och utomhusaktiviteter. I Tessinparken finns en stor och populär plaskdamm som barnen gärna leker i under sommartid. Alldeles intill denna finns ett trevligt utomhuscafé, där familjen kan svalka sig m ed allt från saft till ett vinglas i solen. I området finns också stall och ridfält, skridskoåkning på Östermalms IP samt preparerade skidspår på Ladugårdsgärdet som ger möjlighet till annorlunda och roliga utflykter för hela familjen

BRF Karteschen 9

Lågt belånad och stabil förening som innehar en stor gemensam takterrass med milsvid utsikt över Stockholm. Föreningen har fram till nu varit skuldfri men har nu tagit upp ett mindre lån inför kommande balkong och fönsterrenovering, men planerar att inom en kort framtid återigen bli skuldfria. Två hissar finns i huset. Föreningen har 7 stycken parkeringsplatser med kö som kostar 900 kr/mån.

Storlek:

1,5 rum

Boarea:

39 kvm

Avgift:

1 729 kr

Slutbud:

3 260 000 kr (83 590 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter