Settergatan 14, 4tr

Settergatan 14, 4tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
3 775 000 kr
  • 2 Rum
  • 46 kvm
Anmäl intresse

Stilren 2:a med balkong i väst!

Varmt välkomna till denna genomgående 2:a i gårdshuset i Besqabs projekt Stockholm Esplanad. Lägenhetens balkong vetter i väst mot innergården och Husarviken. Väldisponerad planlösning med fönster i två väderstreck. Lägenheten är genomgående med Stockholmsvita väggar och en fin mattlackad ekparkett. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med tre fönster i rad bidrar till en luftig och härlig sällskapsyta. Vedumköket är fullt utrustat med rostfria vitvaror och har gråa släta köksluckor och en stilren vit bänkskiva. Badrummet är helkaklat i med matt vitt kakel och har ett mörkgrått klinkergolv inrett med med dusch och kombinerad tvätt- och torktumlare, handfat med kommod, handdukstork samt infällda spotlights i taket.

Rymligt förråd finns till lägenheten med hiss ner till källaren. Här nås även garaget och för närvarande finns en plats ledig.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Coop, Hemköp, Apotek samt Puls&Träning. Systembolaget och Klätterverket har nyligen öppnat i Gasverkets fina lokaler. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Blå buss 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar området med start från Ropsten till Cityterminalen.

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

46 kvm

Avgift:

2 948 kr

Pris:

(82 065 kr/kvm) 3 775 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Pontus Spelmans

Pontus Spelmans

0708-99 69 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Settergatan 14, 4tr Norra Djurgårdsstaden

HitCounter