Bergsunds Strand 27, 1,5tr

Södermalm / Stockholm kommun
6 100 000 kr
  • 2 rum
  • 70 kvm

Stor och solig balkong med sjöutsikt!

Unik chans att förvärva 70 kvadratmeter med stor balkong i soligt sydvästläge och direkt sjöutsikt utöver Mälarens gnistrande vatten.

Lägenheten är väldisponerad och har ett trevligt kök med matplats och bevarade originalskåp, ett helkaklat badrum samt ett lättmöblerat vardagsrum med gott om utrymme för såväl soffmöblering som matplats invid det stora fönsterpartiet som bjuder på en oslagbar sjöutsikt. Bostaden har ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av en intilliggande walk in closet samt en klädkammare med fönster som kan användas som ett mindre barnrum eller arbetsplats för den som så önskar. Liknande lägenheter i föreningen har byggts om till treor!

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteren finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, restauranger och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Restaurang Loopen, Lasse i parken och kvartersbion Bio Rio. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Örnsbergs kanotsällskap och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen och i Tantolunden ges tillfälle till bad, motionsrundor och andra trevliga nöjen.

Välkommen på visning!

Jimmy Johansen - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

2 rum

Boarea:

70 kvm

Avgift:

3 746 kr

Slutbud:

6 100 000 kr (87 143 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter