Mamsell Ullas Väg 3, 6 tr

Mälarhöjden / Stockholm kommun
5 400 000 kr
  • 3 rum
  • 82 kvm

Välkommen till denna fantastiska trerummare i populära Mälarhöjden

Lägenheten har två balkonger och enastående utsikt över Mälaren.
Då lägenheten är nyproducerad är det genomgående ytskikt i toppklass. I den rymliga entrén finner vi goda förvaringsmöjligheter med bland annat inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en fantastisk känsla av rymd och karaktär. Fullt utrustat kök med bland annat separat kyl, frys och snygga detaljer med infällda spotlights i både tak och över arbetsbänk. Från köket når du en av lägenhetens fantastiska balkonger som har sol från förmiddag till solnedgång.
Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för både sällskapsdel med trivselmöbler och en matplats för trevliga middagar. Från vardagsrummet når du lägenhetens andra balkong som ger känslan av ytterligare ett rum i form av en lyxig terrass.
Två stora och ljusa sovrum med generös plats för dubbelsäng och förvaring. Det ena sovrummet har stora rymliga skjutdörrsgarderober som slukar det mesta.
Helkaklat badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Smakfullt inrett med vackert badkar och praktisk lösning med arbetsyta över tvättmaskin och torktumlare.
Varmt välkomna på visning!

Christian Lebarvé - Mäklare Vasastan

Storlek:

3 rum

Boarea:

82 kvm

Avgift:

4 569 kr

Slutbud:

5 400 000 kr (65 854 kr/kvm)

Bilder

HitCounter