Nyckelvägen 4

Solna Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 38 kvm
Anmäl intresse

Rymlig 1:a i hjärtat av Råsunda!

På en av Gamla Råsundas trivsammaste gator hittar Ni denna rymliga och stilrena 1:a i fastighet anno 1942. Lägenheten har en genomgående bra planlösning och bjuder på ett generöst ljusinsläpp från två rejäla fönsterpartier vilket förstärker bostadens trivsamma känsla. Samtliga ytor utnyttjas optimalt och flera goda inredningsmöjligheter erbjuds. I vardagsrummet finns plats för både soffa, tv-möbel samt annan önskvärd möblering. Sovplatsen har skärmats av från vardagsrummet med ett skynke och rymmer större säng. Här finns det möjliget att sätta upp en vägg. Kökets öppna planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd. Här finns goda möjligheter till förvaring bakom lådor och luckor. Badrummet är rymligt och smakfullt inrett. Stambyte är gjort!

Här bor ni i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge. Intill bostaden finns charmiga stråk, franskt bageri och Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, och livsmedelsbutiker. För de som gillar natur med vackra promenadstråk och motionsspår ligger Råstasjön i närheten, gångavstånd även till Hagaparken. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station.

Lägenheten ligger i en stabil förening som inte har beslutat om några avgiftshöjningar. Flera större renoveringar har genomförts från år 2000 och framåt, däribland stambyte och omdragning av el. Även taket, fasaden samt hissen har nyligen renoverats. I huset finns tillgång till bastu, cykelrum, tvättstuga och förråd till lägenheterna.

Solna som kommun växer något enormt, bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop vilket gör att Stockholms innerstad och Solna kommer närmare. Arenastaden, Friends Arena och Mall Of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger med några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens köpcentrum är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 785 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Nyckelvägen 4 Solna Råsunda

HitCounter