Hjortängsvägen 42

Saltsjö-Boo / Eknäs / Nacka kommun
6 975 000 kr
  • 6 Rum
  • 130 kvm
Anmäl intresse

Älskvärt & bedårande läge finner vi denna rymliga familjevilla. Rogivande känsla & livskvalité!

Med ett älskvärt och bedårande läge finner vi denna fantastiska rymliga familjevillan på en skogstomt med rogivande känsla och livskvalité. Ett utmärkt hus för den stora familjen intill Björknässkolan, Sporthall samt Idrottsplats. Mycket tilltalande och alternativ planlösning med härliga ytor för socialt umgänge för nära och kära. Köket är ljust och trevligt med bra arbetsytor och en matplats för hela familjen. Ljust och representativt vardagsrum med kaklad braskamin samt utgång till stor inglasad uterum. Möjlighet till fem sovrum varav ett är allrum idag. Walkincloset samt flera garderober för gott om förvaringsmöjligheter. Två badrum fördelat på vardera planen. Separat tvättstuga med grovingång. Dubbelgarage och stor uppfart med plats för flera bilar. Huset präglas av ljus, rymd och harmoni. Trädgården är en skogstomt med flera träd, blommor och växter samt växthus med ett högt och härligt läge. Ett hus med karaktär som bör upplevas likaväl inne som i trädgården.

Huset är beläget på Hjortängesvägen 42 som är ett idylliskt och mysigt villaområde med uppvuxna trädgårdar längs lugna smågator. Här är promenadavstånd till service, skolor och barnomsorg och det finns bra kommunikationer in till Slussen eller vidare ut till skärgården. Närhet även till fina strövområden, härlig natur, bad och promenadstråk vid bl.a. Skurusundet och Tollare naturområde.

Är du idrottsintresserad erbjuder Björknäs Idrottsplats med ishall, fotbolls- och Friidrottsanläggning samt elbelyst skid/löpslinga finns på cirka 700 meters avstånd. I omtyckta Eknäs finns det flera skolor och förskolor/Barnsomsorg att välja bland. I Nacka kommun finns även flera gymnasieskolor såväl kommunala som privata och dessutom med olika specialinriktningar. För mer information om skolor och barnomsorg finner du på kommunens hemsida http://www.nacka.se

För den bilburna når du Stockholms City på cirka 15 minuter. Det är även enkelt att ta sig till Eknäs med motorvägsbuss bl a linje 444, 441,445 och 492 restid ca 15 min. Linje 414 och 442 trafikerar lokalslingan på Sockenvägen och erbjuder en närmare hållplats. För mer information om kollektivtrafik i Nacka besök gärna http://www.sl.se.

Närmaste centrum är Björknäs centrum med butiker och restauranger. Det är heller inte långt till köpcentrumen i Nacka Forum eller Orminge Centrum.

Välkommen till Hjortängsvägen 42!

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

130 kvm

Visning:

Söndag 17/11 Kl. 12:00-12:45

Tomtarea:

956 kvm

Pris:

(53 654 kr/kvm) 6 975 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Hans Genter

Hans Genter

0702-53 25 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hjortängsvägen 42 Saltsjö-Boo / Eknäs

HitCounter