Släggbacken 2, 2 tr

Släggbacken 2, 2 tr

Huvudsta / Solna kommun
3 095 000 kr
  • 3 rum
  • 91 kvm
Anmäl intresse

Vältilltagen 3:a nära Huvudsta C och t-bana

Visas söndag 4/3. Nu finns möjlighet att förvärva denna renoverade 3:a med ljusa och stilrena ytskikt. Balkong i soligt läge med vidsträckt utsikt och insynsskyddat. Optimal planlösning med sällskapsvänligt vardagsrum, kök med vältilltagna arbetsytor samt två stycken rymliga och lättinredda sovrum. Rejäla fönsterpartier åt olika väderstreck som förstärker den rymliga känslan.

På Släggbacken bor Ni i ett centralt läge med närhet till det allra mesta. På kort och smidigt promenadavstånd nås t-banan, bussar samt Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Det tar 9 min till t-centralen och 6 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg.

Shoppingsintresserade har närhet till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnades år 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.

För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Från oktober 2013 så har även tvärbanan börjat trafikera sträckan mellan Alvik - Solna Centrum och under hösten 2014 har sträckan förlängts till Solna Station.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till förskolor och skolor.

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

91 kvm

Avgift:

4 839 kr

Visning:

Söndag 4/3 Kl. 14:30-15:15

Pris:

(34 011 kr/kvm) 3 095 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Släggbacken 2, 2 tr, Huvudsta.

HitCounter