Tollare Torg 2, 1tr

Nacka Tollare / Nacka kommun
4 150 000 kr
  • 4 rum
  • 93 kvm

Perfekt planerad 4a med dubbla balkonger i både öst och väst!

Välkommen till denna nyproducerade och moderna 4:a i ett expansiva Tollare.

Denna hörnlägenhet med fönster åt hela 3 väderstreck! Samt dubbla balkonger i både öst och västläge! Här kan du sitta på balkongerna och avnjuta solen i stort sett hela dagen. Ingen insyn samt utanför finner du den fantastiska innergårdent. En perfekt lägenhet för en barnfamilj!

Tillval har gjorts på ca 80.000 kr. Några utav de tillvalen som gjors ser ni nedan:
Moderna köksluckor utan handtag, bänkskiva i kvartskomposit, diskbänksplåt, uppgraderad ugn samt kyl och frys, klinker i hall, duschdörrar, handduksstång och m.m.

Möjlig att göra om till en 5a, se alternativ planlösning.

Brf Tollare Torg är en mycket stark förening med väldigt god ekonomi. Förra året presenterade de ett plusresultat på ca 2 Mkr. Perfekt för dig som vill bo i en trygg och god förening.

Helt nyproducerad lägenhet från 2016 belägen i en av Stockholms mest tillväxta kommun. Här har de verkligen lyckats med denna moderna bostad. Genomgående parkettgolv, ljusa väggar och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus till hela lägenheten. En modern lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Till boendet hör två (2) stycken balkonger, en i österläge och en i västerläge. Lägenheten är modernt inredd i stilrena och genomtänkta materialval. Modernt kök med energisnåla vitvaror - kyl, frys, inbyggd diskmaskin, infälld häll, ugn och mikro. Badrummet är i absolut toppskick med klinkergolv, kaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare. En stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Perfekt för Er som söker ett boende där det bara är att flytta in.

Förråd tillhör lägenheten

En fantastisk lägenhet som ligger i ett område som kommer att ha det mesta, båthamn, badplats, strandpromenad och grönska runt hörnet. Affärer, busshållplats samt närhet till stan. Tollare är ett helt nytt område som definitivt kommer att fortsätta växa. Här kommer nyanlagda parker och torg att bjuda in till möten och umgänge och gör området tillgängligt för alla. Även Nacka som kommun växer då många nyproducerade bostäder samt tunnelbanan som är på gång att byggas.

Klicka på "Helikoptervy" för att få en överblick av området.

Naturen i Tollare är omgiven av storlagen med vatten och skog som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtlivoch sköna seglatser vidare ut i skärgården.

Skolor och förskolor
På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. I höstas öppnades ytterligare en förskola med namnet Lilla Tollare.

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Kontakta mäklaren för mer information

Filip Tentak - Mäklare Nacka

Storlek:

4 rum

Boarea:

93 kvm

Avgift:

4 265 kr

Slutbud:

4 150 000 kr (44 624 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter