Valhallavägen 6, 2tr

Östermalm / Vasastan / Stockholm kommun
4 150 000 kr
  • 2 rum
  • 61 kvm

Optimal 2: a - Möjliga 3: a - Låg avgift!

Varmt välkomna på visning av denna genomgående ljusa och välplanerade 2: a som erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt har ett trevligt kök och fräscht badrum.

Lägenheten är 61 kvm och har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Köket har full maskinell utrustning och gott om utrymme för det större matsalsbordet. Vardagsrummet som ligger in mot gården är ljust, lätt att möblera samt upplevs väldigt inbjudande tack vare den fantastiska balkongen. Lägenhetens sovrum rymmer såväl den stora sängen som övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat med WC, dusch, tvättmaskin, handdukstork och kommod samt förvaring i överskåp. I den rymliga hallen finns flertal garderober.

OMRÅDE

Här bor ni med promenadavstånd till allt ni kan önska: Odenplan ligger bara några minuter bort och både City och Stureplan når ni på cirka tio minuter till fots. För den som föredrar en uppfriskande promenad i naturen rekommenderas Hagaparken. Här kan ni promenera runt hela Brunnsviken och på vintern bege er ut på isen för en frisk långfärdstur. För studenten ligger KTH, Stockholms Universitet, Handelshögskolan och Karolinska Institutet i närheten. Här finns något som passar alla. I kvarteren ligger även bageri, ICA Roslagstull som har öppet till 23 alla dagar i veckan, post och apotek.

Välkommen hem!

Storlek:

2 rum

Boarea:

61 kvm

Avgift:

1 542 kr

Slutbud:

4 150 000 kr (68 033 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter