Hamngatan 15a

Hamngatan 15a

Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 450 000 kr
  • 3 rum
  • 64 kvm
Anmäl intresse

Exklusiv 3:a med sjöutsikt. Stor balkong med eftermiddagssol!

Nu har ni chansen att förvärva denna unika lägenhet på eftertraktade Hamngatan i centrala Sundbyberg! Lägenheten är toppmodern med öppen planlösning och ett stilfullt kök med gott om plats för familj och vänner att umgås. Här bor ni granne med Bällstaån och har tillgång till vackra promenadstråk längs vattnet in mot stan förbi Karlberg. Trerummaren har dessutom två rymliga sovrum samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen öppnas upp med två dörrar i glas som smälter in i panoramafönster som pryder ena väggen av vardagsrummet.

Huset är Sveriges högsta flerbostadshus byggt i trä. Brf Vattendroppen är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har bland annat haft en avgiftsfri månad i januari samt sålt av råvind till medlemmar i föreningen som genererat intäkter. Här bor ni bekvämt med hiss hela vägen ner till garaget med utfart direkt upp på Hamngatan!

Att bo på Hamngatan är en dröm för dem som gillar natur och sjölivet samtidigt som närheten finns till småstadens puls i Signalfabriken och längst Landsvägen. På några minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. För den shoppingsugne finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på promenadavstånd. För den som vill in mot stan är det enklast att ta en promenad eller cykla längst vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen.

Varmt Välkommen på Visning!

Michelle Colegate - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

64 kvm

Avgift:

3 783 kr

Visning:

Söndag 25/2 Kl. 15:20-16:00Måndag 26/2 Kl. 17:15-17:45

Pris:

(69 531 kr/kvm) 4 450 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Film på bostaden

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hamngatan 15a, Sundbyberg.

HitCounter