Sjöbjörnsvägen 66A

Gröndal / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 rum
  • 70 kvm
Anmäl intresse

Kök i toppskick från 2017 - Över 3m i tak - Fantastiskt ljusinsläpp - Stor uteplats i västerläge!

Med en otrolig närhet till Mälaren finner ni denna rymliga 2a med magnifik takhöjd på över 3 meter och med stora fönsterpartier längs hela långsidan ända upp till tak. Här får man känslan av att bo i en studiolägenhet tack vare de öppna ytorna i kombination med takhöjd och ljusinsläpp. Bostaden har ett fantastiskt kök från 2017 i absolut toppskick med modernt utförande och trendiga färgval i grått och med ljus stenskiva samt inbyggda vitvaror. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum är detta en perfekt lägenhet för stort socialt umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet når man även den härliga uteplatsen med trädäck och gott om plats för placering av större loungemöbler, grill etc. Vidare finns sovrum med målade väggar i mörkt petroleum samt med en walk-in-closet för den stora garderoben. Badrummet nås från hallen och är helkaklat i modernt utförande med stilrena färger i vitt och svart med faciliteter som WC, handfat, kombimaskin och badkar. Här finns även golvvärme och handduksvärmare samt skåp för förvaring.

Brf Sjöfortet är en stabil och välskött förening. Föreningen äger marken och fastigheten byggdes 1947 och totalrenoverades samt stambyttes 1998 när det byggdes om till bostäder. Mycket engagerad styrelse där det bland annat anordnas pubkvällar och andra aktiviteter. Ekonomin är god och man har de senaste åren haft avgiftsfri decembermånad samt oförändrad avgift sedan 2006. Här finns eget garage, gym, bastu, föreningslokal för fest med övernattningsmöjlighet, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, källarförråd, grillplats och egen bad- och båtbrygga precis nedanför huset. Här finns även god tillgång till boj- och bomplatser. Föreningen har även en härlig innergård med gräsytor och grillplatser med hänförande utsikt över Mälaren där man kan njuta av solnedgången.

Här bor ni med bara någon minuts promenadavstånd till Gröndals centrum med mataffär, restauranger, bibliotek, populära Lundbergs café och bageri, florist, Gröndals deli, skomakare, frisör och mycket mer. I området finns även Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 och 152 med hållplats i centrum samt tvärbanan. På endast några minuter med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

70 kvm

Avgift:

4 567 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sjöbjörnsvägen 66A, Gröndal.

HitCounter