Klädesvägen 38

Klädesvägen 38

Bromma Brommaplan / Stockholm kommun
3 890 000 kr
  • 3 rum
  • 72 kvm
Anmäl intresse

Nyproducerad modern 3:a med pool i föreningen!

Tillgång till gemensam pool -Juridisk person accepteras -Snabbt tillträde möjligt. Välkomna till denna nyproducerade 3:a om 72 välplanerade kvm med bästa läge i Bromma. Här bor ni ett stenkast från kommunikationer och närservice samtidigt som ni har närhet till natur. I lägenheten är allt helt nytt och fräscht med genomgående snygga moderna materialval. Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrum, trivsamt master bedroom med platsbyggda garderober och utgång till den stora halvinglasade balkongen och ett ytterligare rum med en stor walk-in closet. Stort fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med gott om förvaring. Föreningen kommer att ha en gemensam pool på innergården som går att nyttja från sommaren 2018.

På ca tre minuter tar ni er till Brommaplan med stort serviceutbud, här finns matbutiker som ICA och Coop, sushi, pizzeria, konditori, Mc Donalds, banker, systembolag, träningscenter m.m. Från Brommaplan tar ni er in till city med tunnelbanans gröna linje på endast 15 minuter. Härifrån finns även goda kommunikationer via bussar till Mälaröarna, Solna, Mörby C etc.
Ett stenkast bort har ni träningsanläggningen Friskis och Svettis samt ett nyöppnat SATS. Närhet även till Abrahamsberg med t-bana, caféer, matbutik, pizzerior m.m.

Varmt välkomna på visning!

Linn Holmer - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

3 rum

Boarea:

72 kvm

Avgift:

4 080 kr

Visning:

Söndag 22/4 Kl. 11:30-12:00Måndag 23/4 Kl. 18:30-19:00

Pris:

(54 028 kr/kvm) 3 890 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Klädesvägen 38, Bromma Brommaplan.

HitCounter