Sonja Kovalevskys gata 11, 3tr

Sonja Kovalevskys gata 11, 3tr

Vasastan / Hagastaden / Stockholm kommun
5 100 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Nyproducerad tvåa i Hagastaden!

Varmt välkommen till denna nyproducerade tvåa med en optimal planlösning i Hagastaden. Modernt och stilrent inredd i ett perfekt läge med blygsam avgift. Här bor du i ett city-nära läge med Hagaparken som granne. Lägenheten är belägen på våning 3.

I vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen. Vardagsrummet vetter i en öppen planlösning mot köket vilket skapar en känsla av rymd. Vitvaror från Siemens i form av diskmaskin, kyl och frys, mikrovågsugn och varmluftsugn samt induktionshäll. Bra sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Med egen ingång härifrån nås förrådet/walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i hallen samt städskåp. Fullt utrustat badrum med dusch, handfat med kommod, wc samt kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare).

För mer information kring projektet vänligen besök http://www.haganova.se

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang.

Nära bostaden finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Pulsen kring Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget trafikerar flertalet busslinjer genom området.

Said Azzam - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

2 750 kr

Pris:

(92 727 kr/kvm) 5 100 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sonja Kovalevskys gata 11, 3tr, Vasastan / Hagastaden.

HitCounter