Henriksdalsringen 39

Henriksdalsberget / Nacka kommun
3 270 000 kr
  • 3 rum
  • 81 kvm

Mycket välplanerad 3:a med balkong och fantastisk utsikt! 5 min till slussen.

På Henriksdalsberget finner ni denna mycket fina trerummare med optimal planlösning och en fantastisk utsikt mot både Djurgården och Gröna Lund.

Lägenheten är i mycket bra skick och erbjuder en mycket välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och en stor klädkammare. Från hallen kommer man till det mycket ljusa och stora vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen som rymmer allt från större soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet har man en fantastisk utsikt mot Djurgården och Gröna Lund. Köket är mycket smakfullt renoverat och erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd micro samt spishäll/ugn. Matplats till 4-6 personer. Två bra sovrum där man enkelt får plats med större säng och garderob samt helkaklat badrum och en gäst-wc. Stor ostörd balkong med plats för sittgrupp och gröna växter med utsikt mot den grönskande innergården. Detta är en lägenhet ni inte får missa!

Henriksdalsbergets ringbyggnad med sin unika placering uppe på berget utgör ett av Stockholms landmärken. Här bor man härligt högt och fritt men ändå med promenadavstånd till innerstadens puls. Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola och uteplatser. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans buss, för den som inte tar den egna bilen. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Med endast ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet.

För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Alldeles intill finns även närbutik, postombud, kvarterskrog, pizzeria, skräddare/Kemtvätt, dam- och herrfrisör. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj väntar på att upptäckas.

Varmt välkommen på visning!

Mikaela Källroos - Mäklare Nacka

Storlek:

3 rum

Boarea:

81 kvm

Avgift:

4 972 kr

Slutbud:

3 270 000 kr (40 370 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter