Gamla Enköpingsvägen 176

Sundbyberg Stora Ursvik / Sundbyberg kommun
3 250 000 kr
  • 4 Rum
  • 77 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 4:a med genomgående hög standard och uteplats!

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna praktiska lägenhet med genomgående hög standard och ljusa materialval. Här bor du i en öppen atmosfär med fönster i två vädersträck. Välkomnande hall med iplatsbyggda garderober och goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Tre välplanerade sovrum med bra ljusinläpp varav den en med ingång till klädkammare och trevlig uteplats. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor. Rummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och flertalet fönster som ger ett underbart ljusinsläpp.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Krubb, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar.

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

77 kvm

Avgift:

4 338 kr

Pris:

(42 208 kr/kvm) 3 250 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gamla Enköpingsvägen 176 Sundbyberg Stora Ursvik

HitCounter