Kungsholms Kyrkoplan 6

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 100 000 kr
  • 1 rum
  • 36 kvm

Fantastisk 1:a med centralt läge och väldigt mysig balkong!

Här har vi en riktigt fin och välplanerad 1:a med supermysig balkong i omtyckta kvarter på bästa adress centralt på nedre Kungsholmen med närhet till det mesta!

Lägenheten är mycket välplanerad med ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, säng och matsalsbord. Lägenhetens härliga balkong vetter mot söder med högt läge mot föreningens lugna och mycket välskötta och gröna innergård med grillmöjligheter.

Brf Safiren 11 är en stor och välskött förening. Föreningen har flera gemensamma utrymmen som takterrass, cykelförråd och tvättstuga.

Bostadens exceptionellt centrala läge med 10 minuters promenad till T-centralen, Arlanda Express och Stockholms centrala shoppinggator i kombination med nedre Kungsholmens vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand gör området ytterst attraktivt.

Mängder av caféer, restauranter, barer och butiker finns också i närområdet kring Norr Mälarstrand, Kungsholmstorg, Scheelegatan och Hantverkargatan.

En mängd kommunikationer finns alldeles runt hörnan i form av T-bana Rådhuset, blå buss 3 samt busslinjer 50, 54 och 61.

Varmt välkomna på visning!

Johan Efverström - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

36 kvm

Avgift:

2 306 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (86 111 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter