Sköntorpsvägen 111, 7 tr

Årsta / Stockholm kommun
3 030 000 kr
  • 2 rum
  • 41 kvm

Välplanerad 2:a med balkong i sydvästläge och milsvid utsikt över stad och vatten!

Välkommen på visning till en lägenhet med toppläge, dessa lägenheter är sällan ute till försäljning.

I ett av Årstas trevligaste områden med Årstaskogen och Årstaviken runt knuten samt närheten till kommunikationer, finner ni denna välplanerade tvårummare med milsvid utsikt över Stockholm och Årstaviken!

Tag hissen till våning 7 och stig in i den välkomnande hallen. Den öppna smarta planlösningen får lägenheten att kännas ljus och luftig. Alla fönster har en storslagen utsikt som ger en frihetskänsla. I anslutning till hallen finns en walk in closet med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är lättmöblerat och här ryms såväl matplats som soffhörna. Stora fönsterpartier
bidrar till ett fint ljusinsläpp.

En stor inglasad balkong som blir ett extra rum där man kan ha mysiga sammankomster och se ut över Årstaviken och njuta av vackra solnedgångar. Det höga fria läget gör att lägenheten badar i sol från lunch till solnedgång. Köket har bra arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter och diskmaskin. Vidare finns ett rymligt, helkaklat badrum med klinkergolv. Sovrum med smart förvaring.

Föreningen är mycket attraktiv med låg månadsavgift, hög standard på de allmänna utrymmena och låg belåningsgrad. Här finns bland annat bastu med relaxavdelning och ett litet gym. Gård med möjlighet till odling, två grillplatser och pergola. Utanför huset finns direkt bussförbindelse till Södermalm.

Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser - endast 5 minuters promenad ner till badplatsen från lägenheten!
Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog och rikt djurliv med bland annat fåglar och bävrar.

Närhet till vackra Årsta Torg med ICA samt flertalet caféer och restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt, mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, teater med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla! Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik mellan Gullmarsplan och Årstaberg, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda.

Med cykel når du Södermalm på 10-15 minuter! Du tar dig enkelt via broar både till Hornstull, Tanto och Skanstull.

Varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

Storlek:

2 rum

Boarea:

41 kvm

Avgift:

2 852 kr

Slutbud:

3 030 000 kr (73 902 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter