Klövervägen 3

Klövervägen 3

Råsunda / Solna kommun
1 550 000 kr
  • 1 rum
  • 24 kvm
Anmäl intresse

Nyrenoverad 1:a i charmiga Råsunda - Låg avgift!

Välkomna till denna charmiga och yteffektiva 1:a i populära Råsunda med öppen och social planlösning. Attraktivt belägen i stambytt 40-tals fastighet med ett par minuters promenad till Solna station, Mall of Scandinavia och härliga Råsundavägen. Bostaden bjuder på ett trevligt rum med plats för både soffa och matbord. Här finns även ett praktiskt nyrenoverat kök med fönster samt ett helkaklat, nyligen uppfräschat badrum med dusch, klinkergolv och handukstork. I föreningens egna lokaler kan man njuta av biljard och härliga bastukvällar.

Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar och läget har en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge invid motionsslingorna vid Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och riktigt fågelliv kan upplevas. Vintertid plogas en skridskoslinga upp på Råstasjön. För Er som söker större utmaning så erbjuder Ursviks motionsområde bra terräng- och skidspår. Det charmiga stråket, Råsundavägen och Filmstaden erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, köttbutik, småbutiker samt matbutiker. Råsunda har även en egen SF kvartersbiograf som visar det senaste från filmvärlden. I det absoluta närområdet till lägenheten finns bl.a. caféer, restauranger, matbutik och gym.

Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger med ca 2-3 minuters promenad bort. Här finns pendeltåg, tvärbana och bussar. Med pendeltåget tar du dig till Stockholms central på 8 minuter, och med buss 515 (som trafikerar längs Råsundavägen) tar du dig till Odenplan på ca 15 minuter. Tunnelbanan ligger 7 minuters promenad bort och den tar dig till T-centralen på 9 minuter, Fridhemsplan på 5 minuter eller Kista på 6 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Amanda Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

24 kvm

Avgift:

1 395 kr

Pris:

(64 583 kr/kvm) 1 550 000 kr

Aktuellt bud:

2 125 000 kr (88 542 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Klövervägen 3, Råsunda.

HitCounter