Celsiusgatan 7, 1,5tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
2 875 000 kr
  • 1 rum
  • 26 kvm

Välplanerad och toppenfräsch 2:a i skuldfri förening!

Här har vi en riktigt fräsch och härlig 2:a i lugnt läge mot lummig och välskött innergård. Fantastiskt välplanerade kvadratmeter i skuldfri förening!

Lägenheten är genomgående i mycket gott skick och renoverades 2014. Stort och öppet kök/vardagsrum vilket ger en härlig rymd i lägenheten. Mycket fräscht och väldigt rymligt badrum med blågrå klinkers och ljust kakel. Det finns gott om förvaring i både garderober och klädkammare. Sovrummet har en platsbyggd säng som ger en mycket mysig och trevlig känsla. Utsikt mot föreningens lugna och mycket fina innergård där det på sommaren går att använda grill och föreningens utemöbler för att njuta av solen. Utöver det har föreningen även en fin takterrass som kan nyttjas.

Lägenhetens exceptionellt centrala läge, med gångavstånd till Stockholms centrala shoppinggator i kombination med Kungsholmens vackra promenadstråk längs Klara Sjö och Norr Mälarstrand, gör området ytterst attraktivt. Alldeles i närheten finner du Fleminggatans, Scheelegatans och Hantverkargatans utbud av butiker, caféer och restauranger. Lika nära har du till Västermalmsgallerian och dess populära utbud.

En mängd kommunikationer finns alldeles runt hörnan i form av T-bana från både Rådhuset och Fridhemsplan, blå buss 3 samt busslinjer 50, 54 och 61.

Varmt välkommen på visning!

Johan Efverström - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

26 kvm

Avgift:

1 063 kr

Slutbud:

2 875 000 kr (110 577 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter