Uppfartsvägen 13

Uppfartsvägen 13

Gamla Råsunda / Solna kommun
2 625 000 kr
  • 2 rum
  • 46 kvm
Anmäl intresse

Trevlig 2.a med stort kök, vardagsrum med utgång till balkong & separat sovrum

På krönet av Uppfartsvägen ligger denna trevliga 2:a som präglas av ett generöst ljusinsläpp ifrån flera fönster. Här möts ni av ett arbetsvänligt och välinrett kök med vita skåp som sörjer för goda förvaring. Gott om plats finns för ett stort matbord invid ett av kökets två fönster, perfekt för dig som vill bjuda hem vänner. Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet med utgång till balkongen med morgon-förmiddagssol och vy mot Råsundas villakvarter. Vardagsrummet har delats av med en vägg med skjutdörr och på så sätt har man har lyckats skapa ett separat sovrum med egen klädkammare, en mycket smart lösning! Hallen rymmer massvis med förvaring bakom garderob med skjutdörrar. Ianslutning till hallen ligger det stilrena badrummet med badkar.

Bostaden, som tack vare sitt höga läge på gatan känns som att den befinner sig högre upp än på första våningen, ingår i en förening som har mycket god ekonomi och där flera av de stora renoveringarna är gjorda. Föreningen har två hyresrätter som utgör dolda tillgångar. Inga avgiftshöjningar eller större renoveringar är planerade.

I kvarteren runt Uppfartsvägen finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Detta hem passar dig eller er som vill bo ostört men ändå i kvarter med fart och fläkt. En bit bort ligger Friends arena och intill arenan shoppingcentret Mall of Scandinavia. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Intill Arenastaden och strax nedanför villorna ligger gröna omgivningar med fina motionsspår runt Råstasjön som möter upp Sundbybergssidans Lötsjön. Här ligger också Solna Tennishall och för er som söker större motionsutmaningar ligger Ursviks motionsspår med elljusspår på andra sidan E18.

Precis i närheten av huset passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 5 minuters promenad ifrån bostaden, alternativt Solna centrum (blå linje) och pendeltåg (Solna Station samt Sundbybergs Station) ca 15 minuter ifrån bostaden. Tvärbanan trafikera sträckan mellan Alvik - Solna Station.

Invid T-banan Näckrosen i området Filmstaden finner ni ett stort restaurangutbud med allt ifrån från pizza till restaurang Regissörsvillan som har fått en stjärna i White guide. Efter middagen kan ni besöka områdets egen SF-biograf som visar de senaste filmerna.

Varmt välkommen på visning!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

46 kvm

Avgift:

2 466 kr

Pris:

(57 065 kr/kvm) 2 625 000 kr

Aktuellt bud:

2 750 000 kr (59 783 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Uppfartsvägen 13, Gamla Råsunda.

HitCounter