Kapellgatan 6

Solna/Huvudsta / Solna kommun
2 695 000 kr
  • 2 rum
  • 52 kvm

Väldisponerad 2:a med solig balkong i populärt område

ENDAST BOKADE VISNINGAR - Kontakta mäklaren för mer information. Med ett lugnt och skönt läge med mycket grönska runt omkring finner ni denna trevliga och välplanerade tvåa. Bostaden ligger på andra våningen med högt läge och solig balkong mot grönskande område utan insyn. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda garderober med skjutbara dörrar. Från hallen når du bostadens samtliga rum. Kök med plats för matbord och all maskinell utrustning som du kan tänkas behöva. Ljust sovrum med utgång till balkong och lättmöblerat vardagsrum. I anslutning till hallen finns badrum med klinkergolv och helkaklade väggar.

Kapellgatan 6 ligger i ett perfekt lugnt läge i Solna med återvändsgator på bägge sidor av fastigheten och närhet till det mesta. I närheten finns bl.a. butiker, restauranger däribland berömda restaurang Asplund, café, matbutik (Ica Nära Armégatan och Hemköp vid Huvudstagatan), gym. Om ni önskar gröna promenadstråk finns Ulvsundasjön och för en längre tur går att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan och Karlbergs slott samt Kungsholmen på 20 minuter om så önskas. Sommartid är det populärt med bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng, Huvudsta ridklubb och 4-H gården finner ni i närområdet samt flertalet grundskolor som ex. Granbacka, Tallbacka, Skytteholmsskolan samt fritids och fritidsgårdar. Solna Kulturskola med bl.a. dans och musikutbildningar ligger med några minuters promenad från bostaden. Augustendal erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. Intill Huvudstabadet ligger även Båt caféet med egen badbrygga samt servering. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan.

Solna Centrum är en modern galleria som nås inom gångavstånd. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. För den som vill ha ett större utbud av butiker finns Mall of Scandinavia med 250 butiker som är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som ligger ca 7 minuter bort, med två linjer till City.

Varmt välkommen på visning!

Storlek:

2 rum

Boarea:

52 kvm

Avgift:

2 966 kr

Slutbud:

2 695 000 kr (51 827 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Bilder

HitCounter