Slottsvägen 2

Slottsvägen 2

Solna/Haga / Solna kommun
2 895 000 kr
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
Anmäl intresse

Rymlig 2:a med stor och härlig uteplats!

Missa inte denna ljusa, luftiga och välplanerade 2:a på 64 kvm med en rymlig uteplats med magisk grönska i soligt läge! Samtliga ytor och kvadratmetrar utnyttjas optimalt med ett härligt vardagsrum, ett sovrum, ett praktiskt kök med diskmaskin, ett badrum med tvättpelare och badkar samt en stor praktisk hall. Alla golv har genomgående träparkett, badrummen är helkaklade. Vardagsrum, hall och kök är nymålat 2017.

Brf Haga är en stabil förening som disponerar över en festlokal/övernattningslägenhet, hobbyrum, stort garage inklusive laddplatser för elbilar, samt gemensamma förråd för cyklar och barnvagnar. Föreningen har god ekonomi, har aldrig höjt månadsavgiften - och nyligen sänkt den.

På Slottsvägen 2 bor Ni i ett trevligt, lugnt och barnvänligt område med en underbar grönskande innergård som erbjuder uteplats med grillar och bord. Lekplats och liten park finns i direkt anslutning. På kort gångavstånd ligger ett koloniområde med odlingslotter.

Från bostaden har ni utmärkta kommunikationer med buss (bland annat 515 till Odenplan och Sundbyberg, 176 till Mörby Station, 177 till Skärvik), tvärbana eller pendeltåg som tar Er till Odenplan på ca 5 minuter och Stockholm City på ca 10 minuter. Flygbussen till Arlanda stannar fem minuter bort. Bilpoolerna Sunfleet och Drive Now finns i området. På gångavstånd finns även Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia samt Solna Centrum - båda med ett rikt utbud av butiker och service. För Er som gillar fritidsliv ligger natursköna Hagaparken och Brunnsviken på endast 5 minuter promenadavstånd och på 15 minuter kan du cykla in till Vasastan. Dagis, skolor och lekparker finns i området.

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

65,5 kvm

Avgift:

3 865 kr

Visning:

Söndag 19/11 Kl. 13:15-14:00Måndag 20/11 Kl. 13:00-13:30

Pris:

(44 198 kr/kvm) 2 895 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Slottsvägen 2, Solna/Haga.

HitCounter