Drejargatan 5, 0,5 tr

Vasastan/Birkastan / Stockholm kommun
2 210 000 kr
  • 1 rum
  • 17 kvm

Unik minilägenhet med bevarat 20-tal på pittoreska Drejargatan!

Med ett sällsynt tillfälle ges ni nu möjlighet att förvärva denna unika lilla lägenhet på idylliska Drejargatan 5 mitt i Birkastan i fastighet från 20-talet. Dem 17 kvm som lägenheten är på upplevs både rymliga och luftiga då varje kvadratmeter har fördelats ytterst effektivt. Tjugotalet gör sig väl påmint i hela lägenheten. Här bjuds på djupa nischer, speglade dörrar, högt till tak, spröjsade parfönster och charmig takrosett.

Välkomnande hall med ljusa väggar och vacker enstavig parkett. Hallen har gott om avhängningsyta i den intilliggande klädkammaren. Lägenheten bjuder vidare på ett väldisponerat sällskapsrum som ger gott om plats för såväl säng som matplats, förvaring och mediamöblemang. I rummet finns även en garderob med dörrar. För den som vill frigöra mer golvyta kan ett praktiskt sovloft byggas. I övrigt bjuds på en kokvrå även den med generös takhöjd vilket gör det enkelt att förvara på höjden, samt ett fräscht helkaklat duschrum med wc.

På Drejargatan bor ni lugnt och fridfullt med Rörstrandsgatans myllrande folkliv runt hörnet. Rörstrandsgatan kantas av välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort, strax över St Eriksbron. Eller varför inte ta en promenad ner till nya gallerian längst ner på Torsgatan, en galleria med stor matvarubutik, systembolag, apotek samt caféer.

Om ni promenerar upp längs trevliga Odengatan med Vasaparken som granne når ni den välkända knutpunkten Odenplan med härlig atmosfär och ypperliga kommunikationsmöjligheter.

Ett stenkast från porten ligger underbara Karlbergs Slott med fantastiska promenadstråk längs med kanalen ända bort mot Kungsholmen och Solna. Med ca 15 minuters promenad når ni även Hagaparken och Brunnsviken med promenadstråk, joggingspår, tennisbanor, bad och diverse utomhusaktiviteter.
Sankt Eriksplan är en ypperlig knutpunkt vad gäller kommunikationer. Här går flera busslinjer i olika riktningar som knyter samman nästan hela stan, tunnelbanans gröna linje, pendeltåg på Vanadisvägen samt flygbussarna vid Vasaparken.

Läget är perfekt för studenter med gång/cykel avstånd till Handelshögskolan, Studentpalatset, Karolinska institutet, Stockholms stadsbibliotek, Socialhögskolan, KTH och Stockholms universitet.

Varmt välkommen på visning!

Martin Monko - Mäklare Vasastan

Storlek:

1 rum

Boarea:

17 kvm

Avgift:

888 kr

Slutbud:

2 210 000 kr (130 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter